Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

 A HírHugó is beszámolt róla, hogy egy Szakács Árpád nevű, igazából totálisan ismeretlen Fidesznyik kultúrharcos a Magyar Idők nevű propagandalapban népszerű könnyűzenei együtteseknek rongyolt neki.

Szakács Árpád kiváló agymenésében azt fejti ki, hogy a nagyon népszerű 30y nevű együtteset azért játsszák sokat a rádiók, mert az BALLIBERÁLIS és Fluor Tomi közismerten MSZP szimpatizáns, tehát a bandája a Wellhelló is csak azért van az éterben, mert itt baloldali kultúra diktatúra van.

Az balliberális elnyomás szimbólumaként ez a szerencsétlen agyament Tóth Vera énekes nőt hozta fel példaként, aki szerinte nagyon tehetséges, nagyon jó hangja van, még is keveset játsszák a rádiócsatornák a zeneszámait, nyilván mert nem BALLIBERÁLIS.

A történetről már elmondtuk, hogy totális beteg dolog, de a Fidesz világ értékrendszerét mégis jól mutatja, hogy az alapján kellene megítélni egy előadót, hogy Fideszes vagy MSZP-s és nem az alapján, hogy kiváló és érdekes zenéket állít elő.

Azonban a történet pikantériája, hogy főkultúrharcosunk által példaként ráncigált Tóth Vera is megszólalt és finoman szólva elküldte a francba. Sőt ennél is tovább ment és az énekesnő azt írta le, hogy pont fordítva van ma Magyarországon, szerinte inkább az van, hogy a Fideszes előadókat simán hallja a rádióban, viszont akik nyíltan ellenzékiek azokat nem.

Tóth Vera nyílt levelét változtatások nélkül közöljük, íme:

Kedves Szakács Árpád!

Örömmel olvastam ma megjelent cikkében, hogy nagyra értékeli énekesi, előadói képességeimet. Előadóművészként éppen ezért dolgozom – hogy utat találjak a közönség szívéhez. Szeretettel várom tehát bármelyik koncertemen. Ahogy mindenkit: nemre, korra, világnézetre, politikai- és más típusú irányultságokra való tekintet nélkül.

Egyvalamire azonban megkérném. Legyen olyan kedves és ne velem, ne az én példámmal igyekezzen alátámasztani állítását, amely szerint „balliberális diktatúra van a könnyűzenében”.  Én ugyanis sosem politizáltam. Nem érzem feladatomnak.

Vannak művészek, a könnyűzenében is, akik feladatuknak érzik. Vannak olyanok, akik felvállalják a politikai hovatartozásukat, akik a jelenlegi kormány mellett állnak. Őket nagyon sokat hallom a rádióban.

Más, szintén nyíltan politizáló, szintén népszerű, ám a kormány ellen megszólaló művészeket pedig nem feltétlenül játszanak, legalábbis nem hallom őket a rádióban.

Én erre a csatatérre mindenesetre nem kívánkozom – úgy pedig különösen nem, hogy megkérdezésem nélkül felírják a nevemet az egyik harci zászlóra.

Félre ne értsen: szerintem is van gond a játszási listákkal. Éppen erről szólt a bejegyzésem, amelyet idézett. Azt azonban ott sem állítottam, hogy politikai oka lenne dalok nem játszásának.

Inkább szakmai, szemléletbeli, személyes és emberi okok sora lehet a háttérben.
Magam sem tudom az egyetlen, tuti választ a kérdésre. Örömmel olvasnám pedig! Jöjjön a koncertekre, szeretettel várjuk önt is és mindenkit!

Köszönettel és üdvözlettel:

Tóth Vera

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here