Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Korábban beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor belgiumi neonáci fiatalokkal találkozott, akik Facebookon előszeretettel posztolgatnak nyíltan náci tartalmakat.

Azon túl, hogy ebből a találkozóból igen csak nagy nemzetközi botrány keveredhet, szemmel láthatólag Orbán itt is igen slamposan jelent meg.

Bár az operatőr igyekezett úgy felvenni a találkozót, hogy ne lehessen látni, hogy Orbán Viktornak a hasán nincsen begombolva, vagy lerepedt az alsó inggomb és kilátszik a felső fehérneműje, az atléta trikója.

 

Nem ez az első eset, amikor Orbán Viktor igen slamposan jelenik meg egy nemzetközi eseményen, interneten nagyon hamar terjed az a fotó, mely Orbán Viktorról a V4-ek találkozón készült, finoman szólva is előnytelen nadrágban jelent meg a konferencián. Hamar elnevezték trottygatyának.

Akkor is már sok találgatás született, hogy Orbán előnytelen testi vonásai az ok vagy egy új divat diktálása a cél. Az utóbbira láttunk már nem egy példát a történelemben főként fekete-afrikai diktátorok szeretik magukat divatdiktátorként is pozicionálni.

Bár egy-egy öltözékük igen sok kacajt vált ki főként interneten, de mivel olyan túlhatalom koncentrálódik a kezükben, így teljesen elvesztik az uniformitás-érzéküket és extravagáns vagy épp slampos megjelenésekben mutatkoznak a nyilvánosság előtt.

Pontosan nem tudjuk, hogy Orbánnál mi lehet ez “a hajnalban kiestem a vidéki kocsmából” öltözék és miért cserélte le a korábban szolid de elegáns ruháit erre.

 

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here