Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Itt a szavazás végeredménye: a magyar ember 63-37 arányban, tehát majdnem kétharmados arányban megszavazták volna azt a Sargentini- jelentést, mely Orbán demokráciát csökkentő politikáját ítélete el

Az ATV-n futó Heti Napló című műsor egy igen bátor kérdést tett fel: Ön megszavazta volna-e a Sargentini-jelentést. A felmérésben most figyelj 170 ezer ember szavazott, ez TV-s rekord. Egy országos közvélemény-kutatásban 1500 ember véleményét kérdezik meg.

Bár információink szerint ezerrel ment a Facebookon szavazgatás a Fidesz csoportokból, mert érezték ezt a szavazást bebukni ciki. Az ATV írta meg, hogy még maga Bayer Zsolt is beszállt és a  Facebook-oldalán buzdította szavazásra a Fidesz-híveket.

Mind hiába, mégis az emberek közel kétharmada azt mondta, hogy ő maguk is megszavazták volna a Sargentini- jelentést. (Upload: Sváby András a Facebook-on elárulta, hogy meg is próbálták hackelni a szavazást)

Ezekben a percekben ért véget a Heti Napló és zárult a szavazás, tehát a végeredmény, a magyar emberek 63 százaléka igen gombot nyomot volna és csupán csak 37 százalékuk voksolt volna nemmel.

A HírHugó már beszámolt róla, hogy nem ez az első kutatás, ami azt mutatja, hogy a magyar emberek egyetértenek a Sargentini-jelentéssel:

Az Euronews európai hírcsatorna készítettet egy közvélemény-kutatást, melyben a kormány demokráciát csökkentő politikáját elítélő Sargentini-jelentésről kérdezték meg a magyar állampolgárok véleményét. 56 százaléka egy értett a Sargentini- jelentés céljává, 24 százalék viszont elutasította a jelentést.

Az embereket arról is megkérdezték, hogy szerintük az EP döntése az egész országról, vagy csak kormánya cselekedeteiről szól-e. A válaszadók brutális többsége, 53 százaléka szerint a szavazás csak a kormányra vonatkozott míg  12 százalék osztotta csupán a Fidesz álláspontját, hogy az egész országra és további 16 százalék szerint mindkettőre.

Oszd meg, hogy mindenki lássa: fogy a levegő a Fidesz-körül.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here