Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A HírHugó is beszámolt róla, hogy a Fideszhez közeli szélsőjobboldali csoport, a Vadhajtások vállalta magára azt a fenyegető-akciót, melynek keretében az MSZP európai parlamenti képviselőjét, Ujhelyi Istvánt ábrázoló bábút az éjszaka leple alatt felkötötték a Köztársaság téren.

Most azonban kiderült, hogy a csoportnak nem ez volt az első fenyegető akciója, s vezetője előszeretettel posztol Orbán Viktorral közös fényképet Instagrammon.

Nyáron hatalmas média felzúdulást keltett, hogy a HVG rovatvezetőjét, Hont Andrást  augusztusban egy fővárosi gyorsétteremben inzultálták és az incidens dulakodásig fajult. Maga Hont András tett közre egy beszámolót most, hogy nyári, ellene elkövetett támadás szintén a Vadhajtások nevű Fidesz-közeli szélsőjobboldali csoport vezetője, Bede Zsolt hajtotta végre.

Az Ujhelyivel és a Honttal szemben elkövetett fenyegető-akciók szélsőjobboldali vezére Orbán Viktorral pózol. (a piros karikás Bede Zsolt)


Tavaly nyáron hozta nyilvánosságra a 444.hu, hogy a szélsőjobboldali Vadhajtások vezetője, Bede Zsolt Orbán Viktorral közös fényképet tett közre Instagrammon, noha köztudott, hogy Orbán Viktorhoz közel kerülni egy földi halandó például újságírónak maga a lehetetlenség. Nem egyszer láttuk már a jeleneteket, hogy Orbánt folyamatosan testőrök és szakértők gyűrűje veszi körbe, akiken lehetetlenség áttörni a kérdező médiának.

 

Ujhelyi Istvánt így lógatták fel a Fidesz-közeli szélsőjobbosok

Hont András most arra is felhívta a figyelmet, hogy a kormánypárti Magyar Idők még a választási kampányban büszkén számolt be arról, hogy a több fenyegető akciót végrehajtó Fidesz-közeli Vadhajtások is részt vett a márciusi, a hódmezővásárhelyi fiaskóra válaszul született Békemeneten. A lap tudósítása szerint az egykori jobbikos párttagok úgy vélekedtek, hogy „aki nemzeti radikálisnak tartja magát, kötelessége kiállni a kormány mellett”. 

Bede Zsolt a Vadhajtások szóvivője interjút adott az ECHO TV-ben a kampány után pár nappal

Arra már a HírHugó is felhívta a figyelmet, hogy  a választási kampányban  a Vadhajtások csoport tagjai több kormánypárti médiumnak is a Fidesz politikája mellett érvelő nyilatkozatokat tettek.

Azonban  Bede Zsolthoz már korábban is köthető volt, különböző a Fidesz érdekében elkövetett fenyegető akció,  Ő korábban ugyanis az Ultras Liberi nevű, szélsőséges ultracsoport szervezője volt.

Talán még mindenkinek dereng, hogy a felsőoktatási keretszámok csökkentése kapcsán létrejövő diáktüntetéseket anno foci ultrákból verbuválódott csapatok zavarták meg, ahol agresszív, személyeskedő, időnként fenyegető hangnemben estek verbálisan az egyetemistáknak.

Már akkor kiderítette a Klubrádió, hogy a csoport ezer szállal kötődik a Fideszhez, olyannyira, hogy az egyik főemberük  Szepesi Miklós Zsolt, a Fidesz képviselő-jelöltje volt, a 2010-es Fidesz pártlistáján is indult. A Fidesz képviselő-jelöltje akkor a demokratikus diskurzus keretében az egyetemistákat, torokelvágással és kocsmaszétveréssel fenyegette.

Akkor most mindenki tegye fel magában a kérdést pártszimpátiától függetlenül, hogy vajon rendben van-e ez így? Természetesen mondanom sem kell, hogy ezekről a propaganda média nem számol be, így kérünk oszd meg ezt a posztot.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here