Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap írtam egy posztot annak a kiköltöztetésnek a hátteréről, amit a Ferencvárosi Önkormányzat hajtott végre egy gyermekes családon.

Annak kapcsán futottam bele a Ferencvárosi Önkormányzat közleményébe, amit e tárgykörben kiadott. S megvallom, hogy a közleményük egyik sora, már akkor is beakadt nekem, de nem esett le egyből a húsz fillér, hogy ez a mondat egy majdnem beismerő vallomás is. Arra büszkék, hogy valójában és tárgyilagosan az önkormányzat nyomorba tartja a szegényeket.

Nos nem túl elegánsan, de a közleményükbe leírják, hogy Ők aztán mindent megtettek, hogy a családon segítsenek, sőt az is kiderül, hogy (szó szerinti idézet) „az elmúlt tizennyolc évben egyébként Ferencváros Önkormányzatától különböző szociális támogatási jogcímeken közel 900.000,- Forintot kapott” a kiköltöztetett család.

Amit tetszik látni ez egy ügyes kommunikációs trükk, de tessék figyelni, hogy mi is van oda írva.: 18 év alatt 900.000 forint, pontosabban közel 900 ezer, ami azt jelenti, hogy nem érte azt el, de legyünk nagyvonalúak, 900 ezer. De ez mit is jelent:

18 év alatt 900.000 forint az azt jelenti, hogy egy évben 50 ezer forint (900.000/18=50.000), ami azt jelenti, hogy havi 4166 forint, amit persze tudunk, hogy még annyi sem, tehát maradjunk annyiban, hogy KÖZEL 4166 forint.

Igen jól tetszik látni, hogy a felnőtt  BKV bérlet fele sem jön ki, abból a nagyvonalú összegből, amire a fideszes vezetésű Ferencváros oly büszke. Igen, ezek tényleg azt gondolják, hogy havi 4166, pontosabban havi KÖZEL 4166 forintból meg lehet akadályozni egy család lecsúszását és ez az a szociális védőháló, ami képes megállítani az elszegényedést.

Mi akik azért egy picit racionálisabban szemléljük a dolgokat, tudjuk és mondjuk ki, hogy ez a pénz arra elég, hogy a szegényeket nyomorba tartsa, de arra baromira kevés, hogy a bajban lévőkön segítsen.

Milyen szociális védőháló az, amelyik nem tud valódi segítséget nyújtani a bajban lévőknek? Havi KÖZEL 4166 forint nem valódi segítség, az meg aztán végképp nem, hogy utcára vágnak egy családot.

Az pedig, hogy ezt így leírják számomra azt jelenti, hogy ezek aztán végképp elszakadtak a valóságtól.

Téged kedves olvasónk, pedig arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogy pontosan mi is az a szociálpolitika, amire a Fidesz büszke!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here