„Szégyenletes”, „gusztustalan” így minősítették az Európai Parlamentben azt a fenyegető-akciót, melyet a Fideszhez közeli Vadhajtások csoport hajtott végre amikor a fővárosban  felkötötték az Ujhelyi Istvánt ábrázoló bábut.

A Hír Hugó már beszámolt róla, hogy a Vadhajtások nevű szélsőséges csoport ezer szállal kötődik a Fideszhez, a kapcsolatukról írt posztot ide kattintva olvashatod el. Ez a csoport nem először hajt végre fenyegető-akciót, azonban az Ujhelyi-bábu felakasztása nem csak Magyarországon de Európában is kiverte a biztosítékot

Az Európai Parlament második legnagyobb frakciójának az S & D képviselőcsoportjának elnöke, Udo Bullmann elítélte ezt az az akciót, szerinte ez nem más Magyarországon, mint a Fidesz ellenfelei ellen irányuló támadásokat.

Udo Bullmann kijelentette: megdöbbentette, hogy az Orbán Viktorhoz és a Fideszhez lojális „szélsőjobboldali aktivisták csoportja” egy Ujhelyi István, MSZP-s képviselőt ábrázoló bábut akasztott fel Budapesten az MSZP egykori székhelye közelében.

Bullmann „gusztustalannak” és „szégyenletesnek” nevezte a fenti történéseket, amely szerinte rávilágít a Fidesz magyar ellenzékkel szembeni „agresszív politikájára”, amit megvetendő válasznak nevezett az Európai Parlament Sargentini-jelentésről szóló határozatára.

Bullmann azonban még ennél is tovább ment és  felszólította a Fideszt, hogy egyértelműen ítélje el a fentiekhez hasonló cselekedeteket.

Oszd meg, hogy mindenki lássa, az ilyen fenyegető-akciók messze túl vannak már az európai politikai kultúrán!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here