Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma választ a XV. kerület új polgármestert, miután Hajdu László lemondott a tisztségéről, hiszen parlamenti képviselő lett. Azonban nem várt fordulat történt a XV. kerületi időközi választási kampányban, a 2018-as választásokon LMP-s miniszterelnök-jelöltként induló Szél Bernadett is arra kér mindenkit, hogy vegyen részt a választásokon és szavazatával Németh Angélát válassza.

Úgy látszik, hogy vannak olyan politikusok akik érzik a XV. kerületi választás fontosságát és felelősségteljesen képesek félre tenni a pártoskodó szembenállást.

A Hír Hugó már korábban beszámolt róla, hogy az ellenzék által támogatott Németh Angéla mellett igen komoly nevek mentek utcára, ragadtak kamerát vagy plakátot. Megszólalt az MSZP köztiszteletben álló politikusa Hiller István, terepen segített kampányolni Márki-Zay Péter és Hajdu László is.

Most szúrtuk ki, hogy az LMP miniszterelnök-jelöltje Szél Bernadett is beszállt a kampányba és mindenkit arra kér, hogy Németh Angélára szavazzon.

„Én azt gondolom, hogy az számít ki mit tesz és azt látom, hogy helyben a helyi politika számít. Az számít ki hiteles politikus és ki mit tud tenni, hogy a dolgok előre menjenek, az emberek helyzete javuljon, a környezet fejlődjön. Németh Angélát ismerjük, a RÁTE jelöltje esélyes a mostani választáson és arra kérek mindenkit, hogy szavazzon a helyben ismert Németh Angélára”- fogalmazz videójában Szél

Bár a XV. kerületben egyértelműen a baloldal által támogatott Németh Angéla az esélyes, azonban a Fidesz jelöltje egy alacsony részvétel esetén még is befuthat. Félő, hogy a baloldal szavazói nem mennek el, apátia miatt vagy mert azt gondolják úgy is megnyeri a választásokat az ellenzék.

A reggel 9 órás részvételi adatok alátámaszthatják ezt a félelmet, ugyanis csupán a választásra jogosultak 4.9 százaléka járult az urnákhoz ez a szám 2014-ben 5,4 százalék volt és akkor csupán 35 százalékos volt a részvétel.

A Fidesz tervei szerint 30 százalékos részvételnél az Ő jelöltjük, László Tamás futhat be. Ma még beleszólhatsz, hogy ki legyen a XV. kerület polgármestere, mi is csak arra tudunk biztatni mindenkit, hogy vegyen részt a voksoláson. Ma 19 óráig szavazhatnak a XV. kerületi lakosok. A szavazáshoz egy érvényes személyigazolvány (vagy jogosítvány, útlevél) és egy lakcímkártya kell. (A régi típusú személyigazolvány mellé nem kell lakcímkártya, ha nincs)

Köszönjük, ha segítesz a mozgósításban oszd meg ezt a posztot,  küld el a XV. kerületi ismerőseidnek és kérd meg, hogy menjenek el szavazni! Most tényleg minden szavazat számít!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here