Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden túlzás nélkül mondom ezt kéne, de nagyon gyorsan, abbahagyni, mert ez sehova nem vezet és aztán semmi értelme sincsen. Ráadásul szörnyen komolytalanná teszi a választók sokaságának a szemében az ellenzéket. 

Unásig ismerjük már, hogy melyik blog melyik párthoz kötődik, így túl nagy újdonságot nem fogok mondani azzal, hogy a DK-hoz kötődik a Nyugati Fény blog, bocsánat mostmár hírportál.

Ebben a Nyugati Fény nevű DK-s vircsaftban az a legalávalóbb dolog, hogy ez az oldal igencsak szereti főoldalon hozni a legszorosabb szövetségeseikről szóló negatív, mocskoló, lejárató híreket. Finoman szólva sem, a legtárgyilagosabb formában.

Azt gondolom, hogy ilyen médiakörülmények között a leghitványabb dolog, amit lehet tenni, hogy a harcostársba még azon a kevés médiafelületen is belemártjuk a nagy kést. Mondhatnám, minek a Fidesznek gyapnia az ellenzéket, amikor az isten barmai elvégzik ezt helyettük is.

Véteknek és szarháziságnak gondolom ilyen nehéz állapotok között, a 2018-as választások után meg pláne, azt a magatartást, hogy az energiákat a másik ellenzéki gyalázására fordítják egyes ellenzékiek.

(Nem állítom, hogy itt soha nem írtunk kritikát az ellenzék különböző pártjairól, de azok inkább építő jellegűek, vagy problémára, veszélyre, hibára felhívóak voltak és nem alpári lejáratás. Ezek száma is egyre inkább csökken nálunk, mert nem az ellenzékkel van bajunk.)

A Nyugati Fény mai húzása azonban nagyon kiverte nálam a biztosítékot. A DK-s oldal főcikkben hozta, hogy az MSZP-s politikus Harangozó Tamás veszi fel a legtöbb lakhatási támogatást. Azon túl, hogy épp a szövetségest gyalázzák megint, van is a cikkel három baj.

Az első, hogy a cikk címében az szerepel, hogy Harangozó Tamás vezeti a listát, aztán a cikkből kiderül, hogy pont ugyanannyit vesz fel lakhatási támogatásra a Fidesz képviselője, Böröcz László is. De azt egy büdös szóval nem említi meg a DK-s oldal írója, hogy van egy hatalmas különbség, hogy míg Harangozó Tamás szekszárdi, addig Böröcz annak az V. kerületnek volt az alpolgármestere, ahol a parlament is található. Egy V. kerületi politikus.

A második, hogy a cikk nem kérdezi meg Harangozót, hogy miért van így. Pont ugyan olyan kéjjel támadja az ellenzéki politikust, mint bármelyik Fidesz média.

A harmadik és ez a leghátborzongatóbb ebben, hogy a Harangozóra kihegyezett lejárató cikk pont egy nappal azután jelent meg a Nyugati Fényen, hogy az MSZP-s képviselő, hülyére szívatta Orbánt a parlamentben a luxusrepülőzése miatt. Sajnos arról viszont már nem számolt be a DK-s oldal (sem), hogy Orbán milyen fájóan kínos választ adott tegnap Harangozó kérdéseire. Maradjunk annyiban több, mint érdekes.

Sajnálatos dolog és elképesztően elszomorító, hogy az ellenzéki bizonyos szereplői a harmadik kétharmad után sem képesek felfogni, hogy az egymást baszogató, öncélú, önző politika sehova sem vezet. Ráadásul értelmetlen is, hiszen a DK-nak az lenne az érdeke, hogy az MSZP tovább erősödjön, s nyilván  az MSZP-nek is azaz érdeke, hogy a szövetségesei ne a parlamenti küszöb szélén vagy alatt ingadozzanak 1-2 vagy éppen hogy 5 százalékos kispártként, mert együtt is fele annyira erősek mint a legyőzendő Fidesz.

Nem is beszélve arról, hogy ezekben a szarházi húzásokban, Mi a szavazó, aki már lassan 10 éve szív a Fidesz uralma alatt sehol nem játsszunk. Mi azt várjuk el tőletek, hogy az egymás piszkálása helyett tegyetek le egy épkézláb KÖZÖS stratégiát, amivel megfogjátok dönteni 2022-ben az Orbánt. S mondjuk ki, kényszerítsük ki, hogy ez, aki miatt nem megy az menjen most már a picsába!

Oszd meg ezt a posztot, ha te is egyetértesz abban, hogy az ellenzék szereplőinek nem egymást kell legyőznie, hanem Orbánt!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here