Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ujhelyi István,  az MSZP Európa Parlamenti képviselője Horváth János,  az Országgyűlés korábbi fideszes korelnökének szavaival szembesítette a kormányt CEU-ügyben.

Horváth János, korábbi fideszes országgyűlési képviselő nagy tiszteletnek örvend a jobboldalon, ugyanis az 1946-as választáson nem máshol, mint a Fidesz számára bevehetetlen XIII. kerületben nyert parlamenti mandátumot az FKGP színeiben.

Miután a CEU bejelentette, hogy kvázi elhagyja Magyarországot és Bécsbe költözik Ujhelyi István Facebookon, Horváth János 2004-es gondolataival szembesítette a Fideszt.

Horváth ugyanis a CEU-ról meglehetősen pozitívan vélekedett: ” a Közép Európai Egyetem egészen rendkívüli máris, és lehetőségeiben még inkább. Akik ezt az intézményt létrehozták és akik életben tartják, nagyon jót tesznek a magyar népnek, ennek az országnak ma és még inkább a jövőben”

Persze ebből logikusan következik, hogy azok akik ezt az intézményt elüldözik azok pedig rosszat tesznek.Az, hogy a Fidesz kiváló jobboldali ikonok gondolataival, szellemiségével szemben kormányoz az nem újdonság.

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, ma jelentette be Michael Ignatieff, a CEU rektora egy diákoknak tartott fórumon, hogy a magyar kormány azt mondta az amerikai nagykövetségnek, hogy nem írják alá a szerződést a CEU működéséről. Ha ezt december elsejéig nem teszik meg, akkor a CEU itthagyja Magyarországot és Bécsbe költözik, az egyetem a döntést azzal indokolta, hogy ilyen bizonytalan légkörbe nem tudnak megfelelően működni.

Téged kedves olvasó pedig arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a Fidesz már a saját tiszteletre méltó korelnökének gondolataival szemben politizál.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here