Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 444.hu szúrta ki, hogy Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin legfontosabb amerikai szövetségesét nem választották újra. Pedig a republikánus politikus 30 évig volt a körzete képviselője és pátjának egy erős bástyáján kapott ki a baloldaltól. Csak egy dolog miatt számolunk be a képviselő vereségéről, ugyanis a magyar kormányzati propaganda most már azt kezdet el sulykolni, hogy nem csak Európa de USA is Orbán után megy.  Hát kb. ennyire. 

Ha még nem hallotta Dana Rohrabacher nevét, most már ne is tanulja meg, ő volt az a képviselő, aki 2015-ben több az  Orbáni politikát védő nyilatkozatot tett. Sőt olyannyira elkötelezett szövetségese volt Orbánnak, hogy a republikánus képviselő egy meghallgatást is szervezett, amelyre a magyar kormány híveit hívta meg, illetve olyan nyilatkozatokat tett utána amelytől elalélt a kormánypárti sajtó. Sőt 2016-ban Magyarországon járt és fontos megbeszélést folytatott Orbán Viktorral.

Rohrabacher politikai nézetei nagyon hasonlítanak az Orbáni politikához. Nézetei kifejezetten tudományellenesek, minden helyzetben kiállt Vlagyimir Putyin mellett. Régóta hangos szószólója volt az orosz propaganda legfontosabb üzeneteinek, és ahol csak lehetett, igyekezett radikális véleményekkel társadalmi feszültségeket szítani.

Odamondogatott a melegeknek, a zsidóknak, illetve a bevándorlóknak és a muszlimoknak, akiket igyekezett összemosni a terrorizmussal, és persze igyekezett aláásni a tudományba és a médiába vetett hitet. Nem tiszta Fidesz propaganda?

De az USA nem nagyon kért az Orbáni politika legnagyobb szószólójából, ugyanis Rohrabacher kikapott a mostani választáson, annak ellenére hogy a kaliforniai körzete  tipikus jobboldali fellegvár. Demokrata ellenfele, Harley Rouda legyőzte őt.

A Hír Hugó beszámolt róla, hogy az Echo TV-ben az a propaganda megy, hogy már nem csak Európa, hanem az USA is Orbán után megy és Trump elnök Orbán Viktortól tanul. Nos, annak fényében, hogy most kiderült, hogy az államokban nem választották meg azt a képviselőt, aki Orbán egyik legfontosabb szövetségese volt, ez még viccesebb.

Egészen elképesztő, hogy a magyar propaganda média most már úgy is tolja az egészen elképesztő állításait Orbán sikereiről, hogy a világban tényszerűen az ellenkezője történik. Ez már nettó hírhamisítás. Téged kedves olvasónk arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljussanak a tények.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here