Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Németh Szilárd ismét akcióba lendült és úgy érezte, hogy egy feszülős pocak póló a legméltóbb öltözék, hogy nemzetünk hősi halottjaira emlékezzen meg.

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy Nagyszalontán egy sportmelegítőben sikerült Németh Szilárd honvédelmi államtitkárnak megemlékezni az I. világháború hősi magyar katonái előtt, azt a képet is saját maga töltötte fel a  Facebookra

 

Németh Facebook oldalán most újabb méltóságteljes megemlékezés képeire bukkantunk. A Fidesz honvédelmi államtitkára, most Lövétére öltötte fel sajátságos ünneplő gúnyáját, megjegyzi, hogy Lövéte fontos város számára, hiszen tavasszal első államtitkári beszédét itt tartotta.

Most a Fidesz vezető politikusa azért tért vissza a városba, mert elhozta a legaktuálisabb hadisír-nyilvántartást Mihály Dénes polgármesternek. Németh beszámolt arról is, hogy az egyeztetést követően megkoszorúzta az I. és II. világháborús magyar hősök emlékművét.

Igazán méltó megemlékezés volt.

Ha szerinted is vérlázító, hogy egy államtitkár nem képes egy megemlékezésre legalább egy inget felvenni oszd meg ezt a posztot, hagyj lássa mindenki, milyen méltatlan az államtitkár hozzáállassa a magyar nemzet hőseihez!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here