Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

 A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy Tordai Bence az MSZP- Párbeszéd frakciószövetség  képviselője a parlamentben Polt Péter főügyészt kérdezte Elios ügyben, majd a legfőbb ügyész semmitmondó választ adott, és ezért egy piros bohócorrot szeretet volna ajándékozni Poltnak. Most ezért Kövér fél millió forintra büntette.

Tordai Bence saját facebook oldalán számolt be arról, hogy fél millióval büntette meg Kövér házmester, mert felhívta a figyelmet arra, hogy a főügyész viccet csinál az igazságszolgáltatásból, csak hogy mentse Orbán bűnöző vejét. Ez fájni fog, de nem állít meg minket!- írja a zöld párti politikus

A mostani igen tetemes házelnöki bírságot azért kapta a politikus mert, a parlamentben kérdést intézet Polt Péter főügyészhez az Orbán vejét is érintő Elios üggyel kapcsolatban, a képviselő kérdésére az Elios-ügyről igen kevesebbet beszélt Polt. Annyit mondott, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda nem talált olyan bizonyítékot, ami alapján vádat lehetett volna emelni.

Majd Tordai Bence viszontválaszban elmondta, hogy Polt Péter semmitmondó választ adott, és rossz bohócnak nevezte a főügyészt, majd felállt a helyéről, hogy egy ehhez illő, piros bohócorrot is átadjon neki. A jelenetről egy videót is készített.

Tordai az igen csak tetemes bírság megfizetésere adománygyűjtésbe kezd, azt írja „ha azt akarod, hogy legyen reményünk egy olyan országra, ahol nem takonygerincű bűnpártolók, kápólelkű házelnökök és torz erkölcsű fideszesek uralkodnak felettünk, támogasd a Párbeszédet, biztosítsd anyagi függetlenségünket, hogy megerősödve folytathassuk a küzdelmet ellenük!” Majd megadja a Bankszámlaszámukat: 11784009 -20603935 (OTP Bank) Kedvezményezett: Párbeszéd Magyarországért Párt

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here