Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már beszámoltunk egy posztban arról, hogy tegnap este az Echo Tv propagandistái mennyire magukra vették, Fábry Sándortól, hogy lefasisztázta őket. Ám ennek a jelentnek volt egy csúcs pontja is, méghozzá Huth Gergelytől a Pesti Srácok főtollnokától, amikor kifakadt, hogy a Fidesz elitnek is a propaganda médiát kellene figyelnie a 444 és az index helyett.

Tegnap este az Echo TV sajtóklubjában azon agonizáltak, hogy Fábry vajon viccelt e amikor le fasiszta tévézte őket. De ennél is érdekesebb Huth Gergely elszólása.

Huth ugyanis beüzen a Fábryhoz hasonló elhajlóknak: olyan jó lenne, ha a FIDESZES értelmiségi elit nem a 444-el vagy az Index-szel kezdené a napot, hanem elkezdené becsülni a Fidesz médiát.

Magyarul ezzel Huth nem mondott mást, mint azt, hogy még a saját értelmiségük sem veszi komolyan a Fidesz propaganda gyárának a termékeit.

Persze van poén is Huth csodás gondolat menetében, aki a Fidesz elitnek intézett intelmei előtt éppen arról beszélt a műsorban, hogy annyira ócska szöveg ez a fasisztázás, mert ha ez így lenne akkor a nézők nem néznék sem az Echo TV-t, sem a Hír TV-t sem a M1-et, hanem inkább az RTL-t és az ATV-t néznék.

Egy ilyen siker jelentés után kifakadni, hogy a Fidesz értelmisége se kíváncsi a propaganda szennyre azért több mint vicces.

Tegyük hozzá ha a nézettség a bizonyíték egy csatorna fasiszta jellegére, ahogy bölcs Huth Gergely ezt felvetette, akkor bizony saját maga ismerte el, hogy Fábry gondolataiban van valami, hiszen köztudott tény, hogy nézettségi csúcsot dönget az RTL hétről hétre és az ATV is lenyomja az Echot meg a Hír TV-t.

Van valami mélyen szánalmas ebben a Fidesz nyilvánosságban és mélyen a magyar közállapotokban. Mert, ha azért lenne ott ez a Huth, mert okos propagandista… de hát egy ilyen gondlat menet után mindig csak annyi kép jut eszembe, hogy ez a Huth milyen szolgaian söpörné a padlásokat, ha épp az lenne a dolga.

Tényleg lassan ott fogunk tartani, hogy nekünk kell megvédeni a Fidesz értelmesebb felét a Huthhoz hasonló bigott, elvakult seggfejektől, mert a saját világuk ennyire nem tűri a kritikát?

50-es évek.

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here