Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy tegnap a szakszervezeti tüntetés után az MSZP alelnökét rendőrök teperték le, miután kb 1000 tüntető társával megpróbált bejutni a tüntetés idejére lezárt Kossuth térre.

Tegnap Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke a szakszervezeti tüntetés végén  felállt a színpadra, és felszólította a tömeget, hogy menjenek a Kossuth térre.

Az MSZP politikus hívó szavára a tüntetők meg is indultak a tér felé. De kb. 60 rendőr próbálta megállítani a térre igyekvő  tömeget,  gyorsan felállt egy elég masszív rendőrsorfal.

Ezután egy dulakodás alakult ki a rendőrök és az MSZP alelnöke által vezetett tömeg között. A rendőri intézkedésről az MSZP egy videót is közreadott, közleményükben pedig azt írják,  földre teperték Komjáthi Imrét.

Nos, a rendőrség kiadott egy közleményt, hogy bizony rosszul látjuk a dolgot, Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre, vele szemben rendőri intézkedés nem történt.

Nos két dolog lehetséges, az egyik, hogy egy nagyon súlyos bűncselekmény történt ugyanis akkor álruhás rendőrök akadályozták meg a tüntetők bejutását a Kossuth térre vagy a rendőrség szimplán játszik a szavak értelmezésével.

Mert lehet, hogy jogi értelemben a földre teperés kifejezés valóban nem azt jelenti amit láttunk és sőt lehet, hogy jogi értelemben a rendőri intézkedés sem az, ami történik, de valahogy mégis ilyesmi látszik a képeken.

S akinek ez így nem lenne elég, annak érdemes megmártóznia a Pesti Srácok propaganda média beszámolójába, mert ők azt írják, arról amit láttunk:  „a rendőrök nemhogy nem bántották a politikust, ők voltak azok, akik felsegítették a földről”.

Kedves olvasónk, arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa, hogyan fest egy felsegítés a földről a Fidesz propaganda szerint.

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here