Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mint, ahogy arról a Hír Hugó is beszámolt korábban, hiába volt teljesen kész a Nekem nyolcvan című új, születésnapi Sas kabaré, hiába keltek el a jegyek már előre, a bemutató és az idénre tervezett összes előadás elmaradt Sas József rosszulléte miatt. Azonban ma jó hírt jelentett be az ATV, lesz 2018-ban is Sas kabaré.

A kabarékirályt novemberben orvosai figyelmeztették, az életével játszik, ha nem pihen
Már csak a vérnyomásom problémás, jól beállították gyógyszerekkel, de a stresszt, az idegeskedést továbbra sem viseli jól a szervezetem. Igyekszem mindent kiiktatni az életemből, amitől felmenne bennem a pumpa – mesélte a Blikknek Sas.

Ám a rajongóknak a szilveszteri Sas kabaré miatt nem kell aggódniuk, a művész hagyományos műsora nem marad ki az ATV adásából.

„Írtam egy új számot az elejére, s tizenegy régi műsor legjavából összerakom a szilveszteri kabarét, sőt a végére egy meglepetést is tartogatok” – árulta el a művész.

Saját bevallása szerint élete értelme, hogy mosolyt csaljon a közönség arcára az utolsó mohikán, aki még igyekszik életben tartani a klasszikus kabarét. Most mégsem lesz koccintás és tortázás a színpadon, Sas párja, a több mint negyven éve feleségül vett Zsuzsa nem engedi, hogy a komikus túlterhelje magát a munkával.

2018. december 31-én 22:10 perckor az ATV új Szilveszteri Sas kabaréval fog jelentkezni. Tegyük hozzá, hogy hagyományosan az ATV az egyik legnézettebb csatorna Szilveszterkor. Sas Józsefnek és a kabarénak a népszerűsége töretlen. Ezért is érthetetlen, hogy más TV társaságok miért engedték el ezt a műfajt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here