Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Minden jel szerint nem loptak még eleget, de most már elintézték, hogy adót se fog fizetni a Fidesz két főoligarchiájának a közös cége, erről a kilométeres pofátlanságról számolt be a Magyar Narancs Online

Nincs még egy napja, hogy robbant a hír, hogy Mészáros Lőrinc lett 2018. év végére a leggazdagabb magyar és Schmidt Mária pedig a leggazdagabb magyar nő. A Magyar Narancs kiszúrta, hogy a Fidesz két főoligarchia jövőre biztos nem fog szegényedni adó fizetés miatt.

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt.  tájékoztatása szerint a társaság a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál (NAV)  nyilvántartásba vételi kérelmének megfelelően NAV a társaságot szabályozott ingatlanbefektetési társaságként 2018. december 31-i hatállyal nyilvántartásba vette, írja a Portfolio.

Mindez azt jelenti, hogy a fenti cégnek, melynek fő tulajdonosai Orbán Viktor kedvenc történésze, Schmidt Mária, a felcsúti haverja, Mészáros Lőrinc és egyébként Schmidt fia, az LMP-s politikus Ungár Péter is, jövőre már nem kell társasági adót és helyi iparűzési adót fizetnie, ráadásul ingatlanszerzéseit kedvezményes, csupán 2 százalékos illeték terheli.

Mindez nagy segítség egy többmilliárdos ingatlancég esetében. Mindezért cserébe olyan feltételeket kell teljesíteni, ami nem esik Mészáros és Schmidt nehezére. A cég ugyanis már évtizedek óta a tőzsdén van, a 25 százalékos közkézhányadra vonatkozó feltétel adott esetben könnyen megkerülhető „barátok“ segítségével.

Az 5 milliárdos tőkefeltétel sem akadály a cégnek ahogyan nyilván az sem, hogy mostantól  az eredmény legalább 90 százalékát ki kell fizetni osztalékként.

Jó mi, ameddig a kis és középvállalkozások belerohadnak az adóba Magyarország két multimilliárdos fideszesének jövőre már nem is kell megfizetnie ezeket az adónemeket, az ön fizetésének a felét meg elviszi az állam adóba.

Oszd meg, hogy mindenki lássa: nem elég, hogy szét síbolják az államkasszát, már adót sem akarnak fizetni főfideszesék, miközben a népről adók és rabszolgatörvények formájában a bőrt is lehúzzák!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here