Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Idén, 2018 szilveszterkor sem maradunk a népszerű kortárs humorista Fidesz-világ paródiája nélkül. 2017-ben Áder János újévi köszöntőjét parodizálta Bödőcs Tibor, most az MTV propaganda híradója került fel a humorista asztalára.

Bödőcs Tibor 2018, évbúcsúztatójára is nagy dobással ált elő, most  egy igazán jól sikerült MTV paródiával varázsolt Youtubon mosolyt az arcunkra.

A Híradóba minden van, ami igazán a Fidesz világ:  Anna-bál-győztes Mészáros Lőrinc, fa mögött talált homokosok, civilakasztások és ajándékozás Rogán Antalnak is. S talán a paródiájában az a legkeményebb, hogy tényleg ilyen tartalmakat ad le az mtv.

Aki esetleg nem ismerné Bödőcs Tibort, annak elmondom, hogy annak ellenére, hogy még csak 36 éves de 28 évesen már megkapta a Karinthy-gyűrűt. 2004-ben csatlakozott a Dumaszínházhoz, és még abban az évben állandó kerettagja lett a Rádiókabarénak. Az országos ismertséget a 2005-ös Esti Showder szereplés hozta meg számára.

Az ezt követően indult Showder Klub országos siker lett, az első néhány évben jól tartotta magát a nézettségi versenyben. Miként a Dumaszínház többi humoristája, Bödőcs Tibor is országos népszerűségnek örvendhetett, ezzel pedig a Dumaszínház egyik legtöbb fellépést kapó humoristája lett.

Mai is a hazai stand up humor egyik meghatározó alakja, a szilveszteri Rádiókabarék állandó utolsó fellépőjévé nőtte ki magát, ez korábban Hofi Géza helye volt.

Ha nem látta a 2017-es Áder paródiát Bödőcstől, ami ma is fájóan aktuális ide kattintva megnézheti!

Az MTV biztos nem fogja leadni ezt a paródia híradót, ezért oszd meg, hogy minden barátod tudjon egy jót mosolyogni a rendszerkritikus humoron!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here