Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint ahogy arról már beszámoltunk fokozott érdeklődés mellett zajlik a budapesti főpolgármesteri előválasztás, melynek a tétje az, hogy az ellenzéki választók döntsék el, hogy ki legyen Tarlós István kihívója 2019. őszén az önkormányzati választásokon.

Az MSZP, a Párbeszéd, a DK  és a Szolidaritás részvételével zajlik a fővárosban az előválasztás. Információink szerint már hivatalosan is két induló lesz azon a voksoláson, melyben a fenti pártok füstös szobák és nehezen követhető egyezkedés helyett inkább az ellenzéki sokaság véleményét kérik ki, hogy ki legyen Tarlós István kihívója.

Az egyik induló Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője, a II. kerület korábbi polgármestere valamit a másik jelölt Karácsony Gergely,  Zugló polgármestere és a Párbeszéd társelnöke.

Az előválasztás teljesen demokratikus keretek között zajlik és mindkét jelölt igyekszik egy  roppant értelmes és konstruktív kampányt folytatni. Öröm nézni, hogy így is lehet.

Ennek a kampánynak a része, hogy a két jelölt egy vitán is össze fog csapni január 20-án 15 órától  Budapesten (Tas vezér u. 3-7, 1113, Danubius Hotel Flamenco)  az MSZP és a Párbeszéd közös szervezésében, melyre várnak minden érdeklődőt.

Ráadásul a nézőknek és szakmának is jól csengő nevet sikerült felkérniük a vita moderátorának, Szöllősi Györgyit, a Hír TV Newsroom című műsorának korábbi műsorvezetőjét.

Szöllősi 2004 szeptemberében került a Duna Televízióhoz, ahol híradósként is dolgozott, de   Ő vezette az országgyűlési választási műsort 2004-ben és a Heti Hírmondót. Majd a Magyar Televíziónál  kiemelt felelős szerkesztőként tevékenykedett, Az Este, az Országgyűlési választások, Európai Parlamenti választások műsorát is vezette.  Utána ismét a Hír Tévéhez került itt a Magyarország élőben, a NewsRoom, a Lapzárta és az Elmúlt8év című műsorok arca volt.

A Hír TV földindulásszerű tulajdonosváltása őt is érintette. 2018 augusztusában minden előzetes értesítés nélkül felmondták a munkaviszonyát. A Hír Hugó információ szerint a főpolgármester-jelölti vita Facebookon is több helyen nézhető lesz majd.

Az előválasztás 2019. január 28 és február 3 között kerül megrendezésre, ekkor dönthetik el a ellenzékiek, hogy ki legyen az aki fenti szervezetek közös jelöltje lesz. A szavazás helyéről és módjáról a www.elovalsztas2019.hu weboldalon lehet tájékozódni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here