Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tovább dagad a botrány, ami azután robbant ki, hogy a Fideszhez közeli kampányadó cég egyik munkatársa kitálalt egy svájci lapban, hogyan találták azt ki, hogy Soros Györggyel riogassák a magyar társadalmat. A kampánytanácsadónak most a kormányinfón rongyolt neki a Fidesz minisztere.

Most már nagy biztonsággal kijelenthető, hogy elégé elmérgesedett a viszony George Birnbaum politikai tanácsadóval, aki a már elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársa volt és a tanácsadó cégük a Fidesz-közeli alapítvánnyal együtt munkálkodva sok undorító gyűlölet kampányt dolgoztak ki.

Az RTL Klub a mai kormányinfón szembesítette Gulyás Gergely Fidesz-minisztert, hogy nemrég megszólalt az egykori tanácsadónak, a már elhunyt Finkelsteinnek a volt kollégája arról, hogyan építették fel a Soros-kampányt, szándékosan uszítóra.

Gulyás a válaszában letagadta, hogy lett volna közük a tanácsadóhoz: az említett úrral sem a kormány, sem a Fidesz korábban semmilyen szerződéses jogviszonyban nem állt.  (ami ebben a formában igaz is, mert a Fidesz műhellyel, a Századvéggel dolgoztak együtt.)

Majd amikor a riporter felvetette, hogy a kampánytanácsadó ezt nem is mondta, viszont beszélt arról, hogy a kormányközeli Századvéggel szerződött, Gulyás Gergely folytatta a csúsztatást, hogy nem adott tanácsokat a kormánynak Finkelstein köre.

Majd ezután kvázi lehazugozta a kampánytanácsadót, ugyan is a riporter azon kérdésére, hogy akkor Birnbaum hazudik azt válaszolta Gulyás:   „Ha ön ezt így minősíti, akkor nem tudok tiltakozni.”

Nem az első esett, hogy egy Fideszes vezető neki esik az egykori tanácsadó körüknek. A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV élő műsorában szólt be  a kampánygurunak. „Önreklámozó tanácsadó”-nak titulálta George Birnbaum-ot, a Fidesszel régóta együtt működő kampány gurut. Igaz ő abban az interjúban nem tagadta, hogy lett volna közük hozzá és nem is nevezte hazugnak a tanácsadót.

A Finkelstein-csapat még 2008-ban, 11 évvel ezelőtt, a vizitdíjas népszavazás előtt kezdett el dolgozni a Fidesznek. De nem a párttal, hanem a párt holdudvarához tartozó a Századvég Alapítvánnyal kötöttek szerződést.

George Birnbaum és Arthur Finkelstein amerikai kampánytanácsadók arról voltak híresek, hogy kifejezetten jól értenek a gyűlölet kampányokhoz. Elsősorban a kampányban az ellenfél lejáratására és besározására fordítottak nagy energiákat és kevésbé arra, hogy mit, hogyan csinálnának.

Egy hete robbant a bomba, George Birnbaum egy svájci lapban kitálalt a Fidesz kampányáról és elmesélte, hogyan találták ki Soros Györgyöt, mint gyűlölhető közellenséget. „Kellett keresniük valakit, aki ellen uszítani tudják az embereket.”- mondta a tanácsadó

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here