Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hatalmas káoszról és furakodásról szólnak a hírek a Fidesz giga média birodalma háza tájáról.  Nincs egy napja, hogy arról írtunk hogy egy botrányos interjúba belebukott Varga István, a Fidesz giga média birodalmának, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) kuratóriumi elnöke. Ma újabb főpropagandista feje hullott.

Nehéz eldönteni, hogy a Sztálini-paranoia uralkodott el vagy hatalmas a furkálódás a Fidesz média birodalmán belül, vagy esetleg mindkettő de újra hullanak a fejek Fidesz propaganda műhelyeiben.

Repült Gajdics Ottó a kormány lap éléről, ugyanis a ma utoljára Magyar Idők néven működő Fidesz-lap, nem csak új nevet kap, hanem új főszerkesztőt is Ballai Attila személyében- erről az információról a Magyar Idők saját oldalán tájékoztat

Azt, hogy ki lesz az új főszerkesztő a holnaptól Magyar Nemzet néven megjelenő újság élén, egy kedd déli értekezleten jelentették be a szerkesztőségnek. A Magyar Idők közölt fotót is a bejelentésről, ezen látszik, hogy a leváltott főszerkesztő, Gajdics Ottó mosolya nem túl őszinte.

Gajdics a megszűnő Magyar Idők főszerkesztője a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) portfólióján belül kap majd valami pozíciót (időközben kiderült, hogy Gajdicsot a Szabad Föld élére száműzték).

Tegnap is hullott egy fej a Fidesz média birodalomba, távoznia kellett Varga Istvánnak, a Kesma kuratóriumi elnökének, miután megjelent egy botrány interjú az egykori fideszes parlamenti képviselővel a behir.hu-n.

Itt többek között arról beszélt, hogy ezeknek az álhírek és hangzatos címek mögött valami tartalomnak is kellene lennie, majd úgy folytatta, hogy igényes, jó tollú újságírókat inkább a másik oldalon lát, és hogy kormánypárti ember létére inkább Élet és Irodalmat járat, Origó helyett Indexet olvas és a napot Népszavával kezdi.

Nem ez az első eset, amikor komolyan hullanak a fejek az igencsak gyér színvonalon működő kormánypropaganda médiában, pont holnap lesz 4 éve, amikor a G-napon szintén komoly sorcsere volt fideszéknél…

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here