Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem rég arról szóltak a hírek, hogy a száz milliós sertéstelep mellé Kósa Lajos fideszes politikus 83 éves édesanyja egy gabona céget is vett. Most az Mfor gazdasági szakportál arról ír, hogy újabb céggel bővült Kósa Lajos volt debreceni polgármester, egykori tárca nélküli miniszter, fideszes politikus édesanyjának érdekeltségébe tartozó Méker Kft. céghálója.

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla januárban, hogy a sertéstelep biznisz után  gabonatermesztő céget alapított és az agráriumban terjeszkedik az a mezőgazdasági társaság, amely Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselőjének 83 éves édesanyja tulajdonában áll.

Az Mfor gazdasági szakportál meg most arról cikkez, hogy Kósa-mama most belecsap a reklámszakmába is. Ugyanis a cége érdekeltségébe került a Kaméleon Dizájn Nyomdai Előkészítő és Reklámtervező Kft. Az cégrszágos ismertségre ugyan nem tett szert eddig, de a keleti országrészen, a Hajdúságban és a szabolcsi tájakon már többet tudnak a cégről- jegyzi meg a portál

Kaméleon Dizájn Kft. természetesen nem egy előzmények nélküli cég, több portál is írt már róla. A vagy.hu szerint számos önkormányzati megrendelést kapott a cég a Kósa-éra alatt. Szintén a portál szerint a vállalkozásban korábban tulajdonos volt Rácz Róbert fideszes politikus, aki tavalyig a Fidesz parlamenti frakciójának is tagja volt.

Kérdés, mire tudja használni egy sertéstenyésztéssel foglalkozó vállalkozás a nyomdai munkákra alkalmas céget. Az nem valószínű, hogy profiltisztítás után az állattartásra állítják át a Kaméleont. Vélhetően arról lehet szó, hogy régre nyúló kapcsolatok alapozták meg a mostanában döcögően működő cég felvásárlását- jegyzi meg a portál

Persze cinikusan válaszolhatnánk azt, hogy pont arra mint, amire a több milliós BMW-ket.

Írtunk már róla, hogy a nyugdíjas óvónő mama sertéstelep biznisze BMW-ket is  lízingel. Tavaly novemberben azt írták meg, hogy a társaság három nagy értékű járművet lízingel, köztük egy éppen ugyanolyan motort (BMW K1600-as), amivel a Fidesz országgyűlési képviselője megjelent a kormánypárt 2017-es szeptemberi kihelyezett frakcióülésén.

Az akár 9 millió forintos motor mellett a vállalkozás birtokában két BMW 530e iPerformance típusú, hibrid meghajtású felső-középkategóriás autó is van, amelyek ára elérheti a 25 millió forintot.

Nos kedves olvasónk, arra kérünk, hogy posztunkat csak akkor oszd tovább ha a te nyugdíjas mamád NEM szokott lízingelni BMW luxus motort!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here