Túl vagyunk az újabb semmiről nem szóló Orbáni évértékelőn, ami az ígérgetésektől sem volt mentes. Miközben a miniszterelnök belekezdett a bazári beszédébe Török Zsolt, az MSZP korábbi szóvivője posztolt egy képet Facebookon, ezzel ki is ütötte Orbánékat

Már az Orbán beszéd előtt elkezdődtek az ellenzék szereplőinek reagálásai, a sort tegnap Lendvai Ildikó kezdte meg, egy zseniálisan humoros írásban megírta, hogy milyen szavakkal fogja Orbán teletűzdelni a beszédét.

Török Zsolt, az MSZP korábbi szóvivője sokkal komolyabb vizekre evezett és évértékelő gyanánt posztolt egy képet, melyet vélhetőleg a hétvégi bevásárlás alkalmával készített: ezzel hívta fel a figyelmet, hogy egy év alatt mennyit drágultak a legalapvetőbb élelmiszerek.

A képen az látszik, hogy 2 kiló étkezési burgonya (akciósan) 749 forintba kerül. Majd feltesz értékelő posztja mellé kettő kérdést is: Jobban teljesít? Nem volt infláció? Kitér arra is, hogy a Fideszesek meg azt hazudják, hogy a 2,7%-os nyugdíjemelés ezt az áremelkedést fedezi.

Az MSZP korábbi szóvivőjének posztjához rengeteg komment érkezett, volt aki azt írta, hogy az alapvető zöldség féleségek árai, a krumplitól, a sárgarépán, a zöldségen keresztül a hagymáig több mint 100 % – ban emelkedtek. A többi élelmiszer is. Hol tart a halhús ára?

Majd idősebb posztoló megjegyzi, hogy a nyugdíjemelés lehetővé teszi, hogy vegyen 6 kg krumplit. Egy másik pedig, hogy a Fehér répa kilója a boltba 1700 Ft.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, mennyit drágult minden egy év alatt, ezért ha egyetértesz Török Zsolt évértékelőjével és szerinted is drágaság van oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here