Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy látszik nem csak a magyar jobboldal sajátossága a bűnözői kultúra megjelenítése, arról is írtunk már több cikket, hogy Orbán brazil elnök haverjának családja milyen zűrös pénzügyekkel bír és akkor Viktor kedvenc politikus bűnözőjéről, a befogadott bukott macedon miniszterelnökről még nem is beszéltünk.

Most szinte az összes amerikai lap például a CNN is arról ír, hogy Robert Mueller, a különleges vizsgálóbizottság vezetője legalább 19 évig tartó börtönbüntetés kiszabását javasolja Paul Manafortra, Donald Trump amerikai elnök 2016-os elnökválasztási kampányfőnökére.

A 69 éves Paul Manafortot, aki 3 hónapig volt Trump kampányfőnöke, a virginiai bíróság a nyáron 8 rendbeli adó-, és banki csalásban találta bűnösnek, és ennek a büntetési tétele 19-24 évig terjedő börtönbüntetés.

Mueller hivatala a börtönbüntetés mellett 50 ezer dollártól 24,4 millió dollárig terjedő pénzbüntetés kiszabására, 24,8 millió dollár visszatérítésére és 4,4 millió dollár elkobzására is javaslatot tett.

Az ügyészek azzal érveltek, hogy Manafort több mint egy évtizeden át többször is megsértette a törvényt, és a legkifinomultabb módszerekkel rejtette el a jövedelmét az amerikai hatóságok elől.

„A 2015-ben külföldről származó jövedelmének elrejtésére számos banki csaláshoz folyamodott az USA-ban, csak hogy fenntarthassa extravagáns életmódját” – írták a beadványukban az ügyészek, akik szerint Manafort másokat is arra biztatott, hogy élvezzék az így szerzett jövedelem gyümölcsét. Azt írták, a büntetést elrettentésnek szánják másoknak.

Manafort szeptemberben két rendbeli bűncselekményben bűnösnek mondta magát, és teljes mértékű együttműködést ígért a vizsgálóbizottsággal. De az ügyben eljáró Amy Berman Jackson bíró szerdán úgy foglalt állást: a volt kampánymenedzser megsértette a vádalkuban foglaltakat, és direkt félrevezette a vizsgálatot folytatókat.

Ez azt jelentette, hogy Paul Manafort nem számíthatott a vádalkuban rögzített enyhébb büntetésre. A bírónő mondjuk azt is mondta, hogy nincs elég bizonyíték, hogy alátámasszák, Manafort direkt nem mondott igazat a Trump-kormányhoz fűződő kapcsolatairól, továbbá az egyik volt orosz üzlettársának a tanúk befolyásolásában játszott feltételezett szerepéről.

Arról, hogy Orbán Viktor Magyarországból, hogyan építi ki a bűnözők paradicsomát egy részletesebb posztban már írtunk.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here