Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, ma a teljes ellenzék kivonult a parlamentből és inkább az esztergomi Suzuki gyárhoz vonultak, ahonnan a hetekben kirúgták a szakszervezeti vezetőt.

Még oda sem értek az ellenzéki képviselők, a Magyar Suzuki Zrt. kiadott egy közleményt, hogy nem tervezi a túlórák számának növelését az esztergomi gyárban; a cég kommunikációs vezetőjének tájékoztatása szerint a rendelésállomány alapján a már évek óta érvényben lévő 250 órás éves túlórakeretet sem használják ki.

Bár a cég közleménye egy mukkot nem szól arról ami az ellenzéki tüntetés másik fontos üzenete. Az ellenzéki képviselők a kivonulás után rögtön sajtótájékoztatót tartottak. Ahol Tóth Bertalan az MSZP elnöke elmondta,  azért mennek tiltakozni a Suzuki gyárhoz, mert a gyár szakszervezet- és dolgozóellenes lépéseket tett.

Több portál is beszámolt róla, hogy a Suzuki gyárban még az alapítás előtt kirúgták a gyárban frissen alakuló szakszervezet vezetőjét. Majd később jelezték több munkavállalónak is, ha belépnek a Vasas szakszervezetébe, akkor mehetnek máshova dolgozni.

Azért mondható ez a közlemény egy ellenzéki sikernek, mert eddig a Suzuki nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy ők alkalmazni fogják-e vagy sem a rabszolgatörvényt. Most kiderült, hogy nem. Maradjunk annyiban, hogy úgy hogy még oda sem értek a képviselők a Suzuki gyárhoz nem rossz, hogy a két fontos célból már egy rögtön teljesült is.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here