Kövér László, a decemberi botrányos üléshez hasonlóan, már megint szabálytalanul akarta levezetni a parlamenti ülést, most azonban már vélhetőleg rászóltak, így bocsánatot kellett kérnie. A kérdés az, ha a szabálytalankodó képviselőknek megvonják a fizetését, akkor a szabálytalankodó házelnököt is nem kéne megbüntetni?

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy a teljes ellenzék kivonult a parlamentből és elindultak Esztergomba, a Suzuki gyárhoz, hogy az autógyárból kirúgott szakszervezeti vezető mellé álljanak.

Közben a csonka parlamentben tovább tartotta ülését a Fidesz és Kövér László házelnök ismét szabálytalanságot kívánt elkövetni, mint levezető elnök.

Az úgynevezett “azonnali kérdések és válaszok” egy órájában Kövér engedte volna, hogy az el nem hangzott kérdésekre is válaszoljanak a kormány tagjai – legalábbis az Országgyűlés elnöke ezt ajánlotta fel kora délután a parlamentben, írta meg a HVG

Kövér László az interpellációs órák elején felolvasta az ellenzéki kérdések címét, de mivel a az MSZP, a Jobbik és az LMP képviselői sem voltak az ülésteremben, így a kérdés sem hangzott el.

Ennek ellenére a házelnök megadta a lehetőséget a minisztereknek és az államtitkároknak arra, hogy a fel nem tett kérdésekre válaszoljanak. A megszólított politikusok nem éltek a lehetőséggel.

De gyorsan kiderült, hogy Kövér László ismét szabálytalanul akarta levezetni az ülést, mert „az el nem hangzott interpellációkat visszavontnak kell tekinteni”, tehát válaszolni sem lehet rájuk. Kövér László ezután kénytelen volt elnézést kérni.

Persze jogosan merül fel a kérdés, ha a szabálytalankodó képviselőket súlyos pénzekre büntetik, akkor vajon ezért a szabálytalan ülésvezetésért Kövér Lászlót meg fogják-e büntetni? Nyilván nem, hiszen a mérce nem egyenlő.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here