Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ismét olyan súlyos szabályszegést követett el két Fidesz-propagandista, hogy  Kövér László kénytelen volt kitiltani őket a parlamentből. Ezúttal a Pestisrácok.hu nevű propaganda portál két munkatársát tiltotta ki a Parlamentből. László Petra és Szarvas Szilveszter a parlament tiltott területéig üldözte az egyik ellenzéki képviselőt.

Jakab Péter jobbikos képviselő facebookos bejegyzése szerint „Szarvas Szilveszter, az Echo tévé és a Pesti Srácok verbális verőlegénye és kollégája (…) addig jött utánam a Parlament folyosóján – körömszakadtáig védve a Jákobozókat – mígnem betévedtek arra a területre, ahol az előírások szerint már nem forgathattak volna.”

A Pesti Srácok közleményéből kiderül, hogy a kollégái tudatosan szegtek szabályt és követték a képviselőt a tiltott területen is.

Kedden a lap főszerkesztője a Parlament sajtófőnökétől levelet kapott, amelyben arra hivatkozva, hogy a két munkatárs megsértette a házelnöki rendelkezést azzal, hogy a sajtó számára nem engedélyezett területen forgattak, a belépésüket április 23-ig felfüggesztették.

Nem ez az első esett, amikor a Fidesz-médiához tartozó propagandisták nem tartották be a parlament szabályit és emiatt Kövér László kénytelen volt kitiltani közülük párat. Még januárban Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője saját Facebook oldalán hozta nyilvánosságra azt a határozatot, melyből kiderül, hogy kitiltották az Országházból és az Országgyűlési Irodaház helyiségeiből az Echo TV munkatársát.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here