Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy hibátlan filmet adott közre hétfőn a rendőrség, amelyben az látható, hogy egy falka rendőr üldözte a fegyveres rabot végig a városon, aki azt gondolta, hogy egy Mercédesszel folytatná az útját. Csak a mercis csávó nem tojt be, hanem kiszállt az autóból és úgy megküldte, hogy öröm nézni. 

 

Az látszik egy laikusnak, mint mi is vagyunk, a nyilvánosságra hozott felvételen a szökésről és az elkapásról, hogy az utóbbiban nagy szerepe volt egy mercisenek: A felvételen tehát az látható, hogy egy  civil, mercedeses sofőr elkezdi legyűrni a fegyveres, szökött rabot

A 24.hu megkérdezte a BRFK-t, miért nem jutalmazták a sofőrt, az alábbi választ kapták:

„A rendőrség azt tanácsolja, hogy az ilyen esetekben ne álljanak ellen, mindig tanúsítsanak együttműködő magatartást. Az Ön által említett konkrét esetben a rendőrök már közvetlenül a férfi nyomában voltak. A férfi elfogását az autó sofőrjének fellépése nem segítette elő.”

Abban teljesen egyetértek a rendőrséggel, hogy piszokmód semmi szükség nincs egy-egy ilyen esetben a hősködésre, a szakmailag képzett rendőrség dolga elkapni  egy fegyveres rabot, nem pedig az állampolgároké.

Sőt, az is tény, hogy a mercis ember csúnyán is végezhette volna, de mint hangsúlyozottan laikus és a világ összes kincséért sem vitatkozva a rendőrséggel, ha a mercis engedelmeskedik és padlógázt ad, akkor lehet hogy bottal üthették volna a nyomát.

Pontosabban, biztos vagyok benne hogy egy idő után elkapják, de egy bekattant fegyveres rab minél többet száguldozik a városban, annál nagyobb az esélye, hogy meglő valakit.

Egy szónak is száz a vége, el lett fogva, szerintem a mercis ember akciója tényleg az életét kockáztatta, de egy bekattant rabnál arra sincs semmi garancia, hogy ha valaki engedelmeskedik akkor 20 perc múlva nem lövi mégis ketté.

Nehéz helyzet lássuk be, a mercis ember döntött és úgy döntött kiszáll és feltartoztatja a rabot és ezután pár perccel el is kapták. Azokat a civil állampolgárokat nem elismerni, akik ilyen helyzetbe keverednek és laikusként kell döntéseket hozni, maradjunk annyiban nem egy elegáns dolog.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here