Orban Viktor az Európa Parlament ülés után. via politico
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az asszisztensei után jogtalanul felvett uniós pénzek ügyében is felfüggesztette Jean-Marie Le Pen francia képviselő mentelmi jogát az Európai Parlament, a Politico írta meg, hogy a portál információi szerint a politikusnő által vezetett  Nemzetek és Szabadság Európája szélsőjobboldali frakcióval tárgyalnak Orbánék, hogy ott folytatnák, ha kizárják a Fideszt a Néppártból

Jean-Marie Le Pen mentelmi jogának felfüggesztését a párizsi regionális bíróság indítványozta. A képviselőt hűtlen kezeléssel, annak leplezésével, bűnszövetség tagjaként elkövetett csalással, hamisítással és hamisított okiratokkal való visszaéléssel, valamint színlelt foglalkoztatással vádolják- írja az ATV

Mint írták, úgy tűnik, hogy nyolc alkalmazott EP-asszisztensi munkát gyakorlatilag egyáltalán nem, vagy csak teljes munkaideje nagyon kis részében. Le Pen a mentelmi jogára hivatkozva nem volt hajlandó megjelenni sem a nyomozók, sem a bíróság előtt, márpedig meghallgatását szükségesnek tartják a hatóságok.

Sajtóhírek szerint a francia párt fiktív foglalkoztatással összesen mintegy 7 millió euró uniós pénzre tett szert jogtalanul.  A képviselő mentelmi jogát korábban már három másik ügyben is felfüggesztette az Európai Parlament.

Bár a Fidesz cáfolta, de a rangos portál a Politico szélsőjobboldali forrásokból a múlt héten úgy értesült, hogy Orbánék a most bűncselekményekkel megvádolt Marine Le Pen vezette Nemzetek és Szabadság Európája szélső jobboldali frakcióval tárgyalt, arról, hogy itt folytathatja a Fidesz, amennyiben kizárják Őket a Néppártból.

A Fidesz-propaganda médiája nem fog beszámolni arról, hogy Orbán új lehetséges szövetségesének felfüggesztették a mentelmi jogát, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, Orbánék milyen értékrendű Európa felé tartanak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here