Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 444 Információi szerint hatalmas botrány és határozottan Fidesz-ellenes hangulat határozta meg az Európai Néppárt szerdai frakcióülését, a hírportál több forrásból is úgy értesült, hogy a Fidesz Európai Parlamenti frakcióvezetőjét, beszéde közben kifütyülték.

A legkevésbé sem áll jól a Fidesz szénája Európában, példátlan eset történt, a 444 több, egymástól független információ alapján arról számolt be, hogy kifütyülték Szájer Józsefet, aki a Fidesz-delegáció vezetője az Európai Néppárt frakcióülésén beszéde közben.

A portál arról is ír, hogy az incidens után Szájer felhívta Orbán Viktort, hogy jelezze, szerinte nagyon aggasztó a helyzet.  A 444 szerint a Fidesz vezető politikusa annyira drámainak látta a tanácskozás után a Fidesz helyzetét, hogy azt tanácsolta Orbánnak, hogy inkább a Fidesz lépjen ki a néppártból, még a kizárásról döntő 20-i szavazás előtt.

Nem csak Szájer kifütyülése az egyetlen intő jel, hogy az Orbáni-politika körül teljesen elfogyott a levegő. A Hír Hugó is beszámolt róla tegnap, hogy több német néppárti politikus is jelezte, hogy Orbán Viktor bocsánat kérő levele kevés ahhoz, hogy megússza a kizárást, muszáj lesz neki tartósan változtatni a politikáján is.

Markus Söder, bajor miniszterelnök dpa német hírügynökségnek adott nyilatkozatában azt mondta, hogy a magyar miniszterelnök bocsánatkérő levele nem oldotta meg a problémákat a Néppárton belül. „Fontos jelzés, ha valaki bocsánatot kér a megfogalmazásokért. Mindig arra kell törekednünk, hogy hidakat építsünk és elejét vegyük a szakadásoknak. A Néppárt ugyanakkor egy értékközösség. Az értékek pedig nem képezik alku tárgyát” – hangsúlyozta Söder

Söder szerint Orbán Viktornak kell döntenie arról, hogy milyen irányt akar követni. „Ennek azonban tartósnak kell lennie. Nincs ugyanis értelme annak, hogy minden héten újabb vitát folytassunk erről” – hangsúlyozta a bajor politikus.

A Fidesz-propaganda médiája nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz vezető politikusát kifütyülték Európában, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mások is értesüljenek róla, mennyire vállalhatatlan az Orbáni-politika.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here