Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy Budapest XV. kerületének egy korábbi képviselő testületi ülésén Bihal Dávid, az MSZP helyi képviselője borította az előző fideszes városvezetés mutyi szagú ügyét, a történetnek van folytatása. A mostani képviselő testületi ülésre ellátogatott a köztévé, a képviselő átadta a tévének a terhelő dokumentumokat, az újságíró arcokat vágva nem fogadta el. 

Az ellenzéki képviselő egy zseniális húzással tette láthatóvá, hogy mennyire is elfogult a közszolgálati média, történt ugyanis, hogy átadott nekik egy terhelő dokumentumot a Fideszről, amit nem fogadtak el. De ne szaladjunk előre.

Mint ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla Budapest XV. kerület egy korábbi képviselő-testületi ülésén Bihal Dávid,  önkormányzati képviselője dokumentumokkal alátámasztva bemutatta, hogy az előző fideszes városvezetés milyen mutyi gyanús ügyletet bonyolított

Bihal Dávid által bemutatott dokumentumokból kiderült, hogy a polgármester és az alpolgármesterek egymás körbebízták meg súlyos százezrekért különböző tisztségekre, ám a történetnek itt még nincs vége, ugyanis a kerület legutóbbi képviselő-testületi ülésére ellátogatott a Fidesz-közeli Hír TV és az MTV stábja is.

Előzmények: itt robbantja a mutyi gyanús ügyet a képviselő

Bihal Dávid szót kért és külön köszöntötte az MTV és a Hír TV munkatársait, azt a köztévéét,  amely ebben az évben 96 milliárdból gazdálkodik. Majd jelezte, hogy megragadja az alkalmat és a nyilvánosság előtt – bízva a kiegyensúlyozott tájékoztatásban- átadja az ügy  terhelő dokumentumait az MTV-nek.

Nem fogadja el a terhelő dokumentumokat az MTV kollégája

Ez után következett a botrányos jelenet, az MSZP-s képviselő felállt és odalépett az MTV munkatársához, majd átadta a dokumentumokat. A köztelevízió újságírójának szemmel láthatólag nem tetszett a dolog, arcokat vágva vette el, majd azzal a lendülettel vissza is tette. Ezzel a gesztussal jelezve, hogy nem fogadja el a dokumentumokat.

Érdekes tájékoztatás ez, érdekes újságírói attitűd. Hiszen meg sem nézte, hogy pontosan milyen dokumentumokat kapott.  Ennyit arról. hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottan tájékoztassanak: ha fideszes mutyikról van szó hiába kapják meg a súlyos dokumentumokat még arra sem veszik a fáradságot, hogy eltegyék.

Téged pedig kedves olvasó arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, ha egy MTV-s újságíró fideszes disznóságokat tartalmazó dokumentumokat kap, akkor azt még elolvasni sem hajlandó, nem hogy tudósítani.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here