Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ismét nagyot ment a Fidesz-közeli gyűlöletcsoport, a Vadhajtások oldalukon osztották meg sajátságos álláspontjukat a Brexit jelenlegi állásáról. Beszámolójukban a hazájukat az európai unióból kiléptető briteket hazafinak nevezték.

Orbán Viktor hétvégi Európai Unió ellen uszító rádióinterjúja után, talán nem is meglepő, hogy a Fidesz-közeli gyűlöletcsoport, a Vadhajtások már nyíltan hazafinak nevezi azokat, akik  Londont az Európai Unióból kiléptetnék.

A csoport az oldalán beszámol a londoni parlament szavazásairól, majd zárásképpen megírja, hogy most pénteken a Brexit-támogatók fognak Londonban tüntetni és következetesen hazafinak nevezi az EU ellenes tüntetés résztvevőit.

Bayer Zsolt, a közismert fideszes véleményvezér többször kifejezte szimpátiáját a Vadhajtások csoporttal, de annak vezetője rendszeres vendég a Fidesz-közeli médiumokban is.

A Vadhajtások-csoport akciói rendre, igen csak balul sülnek el és inkább kellemetlenek mintsem sikeresek. Éppen ezért az utóbbi hónapban már a fideszesek kénytelenek voltak a nyilvánosság előtt elhatárolódni a csoporttól, de annak oldala továbbra is a Fidesz számára kedvező propagandát terjeszt.

Orbán Viktor a hétvégén a Magyar Rádiónak adott interjújában éles kirohanást intézett az Európai Unió ellen, melyet nagyon nehéz másképp értékelni mint, hogy a miniszterelnök megkezdte a híveinek a felkészítését arra az esetre, ha ki kell neki vezetni Magyarországot az Európai Unióból.

A miniszterelnök kifejtette, hogy bár Magyarországon magas az európai uniós tagság támogatottsága, de csak azért, mert a kormány az utóbbi 10 évben nem hagyta, hogy Brüsszel azt csináljon amit akar. Orbán az interjúban sokat beszél a magyar önállóságról és a magyar önrendelkezésről.

Orbán gondolatai tehát termékeny talajra hullottak, hiszen csak pár nap kellett ahhoz, hogy a Vadhajtások csoport már nyíltan hazafinak nevezze azokat, akik a hazájukat kiléptetnék az Európai Unióból.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here