Nincs még egy hónapja, hogy beszámoltunk róla, hogy a Fidesz igencsak mellényúlt a plakát arcainak kiválasztásával, most az ismert mém-párt egyszerűen leigazolta az MSZP az európai-parlamenti kampányához

Csalódott a kormánypártban a Fidesz népesedés politikáját hirdető pár, ezért az európai parlamenti választásokon az MSZP-Párbeszéd listájára szavaznak inkább- ez a története annak a geg-plakátnak, amivel az MSZP ált elő Facebookon.

Itt még bíztak a Fideszbe, de…

A világ egyik legismertebb mém-párját használta fel a Fidesz a népesedés politikájának népszerűsítésére, már akkor is mellényúlás volt, hiszen ezzel a mémmel a hűtlenséget szokták illusztrálni.

… csalódtak és az MSZP-re szavaznak!

A fénykép amúgy egy pár dollárért bárki számára megvásárolható reklámfotó, hogy mekkora hiba volt a Fidesztől, hogy egy ilyen képet használt fel, mi sem mutatja jobban, mint az MSZP zseniális húzása.

Ők is pár dollárért leigazolták a párt, akik most csalódott fideszesként hirdetik, hogy május 26-án az MSZP-Párbeszéd listájára szavaznak.

Az MSZP csak pár órája hozta nyilvánosságra a képet, de már felrobbantotta az internetet, el is készült a csalódott fideszes pár mém verziója is, melyen a fiú már rég az MSZP felé kacsingat.

Nos, a Fidesz-médiái nem fognak beszámolni arról, hogy mekkorát trollkodott az MSZP, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: pár dollárból az MSZP totális hülyét csinált a Fidesz milliárdos kampányából.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here