Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ma is nagyot ment az LMP nevű vicc párt, mintha a Fidesz közleményét olvasták volna fel szóról-szóra, ugyanis a párt az ellenzéki képviselők tegnapi MTV székháznál történt akcióját, hangulatkeltésnek minősítette és ezért nem mentek oda.

Tegnap a Hír Hugó is beszámolt róla, hogy az ellenzéki képviselők ismét az MTV székházhoz vonultak, hogy hangot adjanak a televízió elfogultságának, ott Fábry Sándorral is találkoztak, aki szívesen beengedte volna a képviselőket az MTV épületébe. Ám ebben az akcióban egyedül az LMP nem képviseltette magát.

Az LMP-s Ungár Péter tulajdonában álló, így LMP közeli portál, az azonnali.hu járt utána, hogy tegnap miért nem vett részt az ellenzék közös akcióján az LMP. A portál kiderítette, hogy párt direkt nem vett részt a közös ellenzéki akcióban.

Az azonnali.hu okokat firtató kérdésére Kanász-Nagy Máté LMP-szóvivő azt mondta, hogy ők most az EP-kampányukra és a klímaváltozással, tiszta levegővel kapcsolatos üzeneteikre akarnak koncentrálni. Szerintük a köztévé székháza előtti hangulatkeltés nem visz közelebb a Fidesz megbuktatásához az EP-választáson, ezért maradtak távol az akciótól az LMP-sek.

Azért is furcsa az LMP-nek ez a nyilatkozta, mert nagyon egybecseng a Fidesz ellenzéki akciókat degradáló kommunikációjával, a kormánypárt még januárban így vélekedett, az ellenzéki megmozdulásról. gyenge színészi teljesítményt nyújtva, áldozatként próbálták feltüntetni magukat a köztelevízió épületében.

Tegnap elterjedt az -a választásokkor szokásos MSZP-t romboló álhír-, hogy az MSZP nem képviseltette magát az akción. Nos, az azonnali ezt is tisztába tette, hogy mivel az MSZP és a Párbeszéd az európai parlamenti választáson közösen indul, így két ellenzéki pártot pártszövetségi szinten Tordai Bence képviselte.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here