Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már a Hír Hugó korábban beszámolt az ismert fitneszedző szomorú kálváriájáról most Facebook oldalán bejelentette, hogy devizahitele miatt, 2019. május 3-án  9 órakor kilakoltatják, hivatalosan ekkor érkeznek a behajtók. Bíró már egy korábbi bejegyzésében  kitálalt arról, milyen körülmények között árverezték el a házát. Nagyon tanulságos történet.

Bíró Ica elképesztő kálváriájáról rendszeresen beszámol Facebook oldalán, azonban most elérkezett oda, hogy egy felvett banki hitele miatt végleg kilakoltatják. Ráadásul nem egy, hanem mindkét lakását elviszi a bank.

Bíró Ica bejegyzését úgy kezdi, hogy Magyarország kilakoltatottak országa lett. Majd megírja, hogy 2019. május 3-án reggel 9:00 órától a 12. kerületi Trencsényi utcai ingatlanából, ezután pedig délután szintén egy másik 12. kerület Krisztina körúti ingatlanjából teszik ki.  Egy nap kétszer, két helyen akarnak kilakoltatni, megölni, kifosztani jogellenesen- jelenti ki az ismert sportedző.

Bíró Ica mindenkit vár a kilakoltatása idejére

Bíró 2017-ben egy, a Blikknek  adott interjúban meséli el, hogy azért kényszerült felvenni egy hitelt, mert „A megújulás titkai című” könyve után a kiadó nem fizette ki a szerzői díjait.  Azt is elmondja, hogy forinthitelt szeretet volna, de a banknál rábeszélték a devizára, azt állították, az a biztos. Kijelenti, hogy a közjegyző is győzködte és nem világosította fel a veszélyekről. Egy ideig működött, aztán már nem tudta tovább fizetni a törlesztő részleteket- meséli

Megkaptam a kölcsönt, tisztességesen fizettem évekig. Amikor kezdett emelkedni az árfolyam és ezzel együtt a törlesztőrészlet is a duplájára meg a triplájára, besokalltam. Nem csoda, már tízmilliókról beszélünk.

Már korábban arról is kitálalt a népszerű fitneszedző, hogy milyen körülmények között árverezték el a házát.

Mint írta, hogy a szülei és az Ő élete munkájával megkeresett otthonukat egy XII. kerületi házat, egy off-shore és adó specialista ügyvéd, licitálta el féláron. Megjegyezi, hogy ügyes és gazdag ember, aki a jogi tudását, nagy haszonnal tudta kamatoztatni, más kárára jól járni, fura opció,.. örülhet, ha tud a mi otthonunkban.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Azt is kifejti, hogy egy ügyvéd, jogra és az erkölcsre tett esküt, a jogot jól ismerők, főleg kell ,hogy tudják a deviza holokauszt paragrafusokba zárt halál, mert élet és emberellenes törvényeivel százezreket tesz tönkre és hajszol a halálba!  Lelkük rajta, de az elkövetett bűn, bűn marad, főleg, ha szándékos.

 

Megjegyzi, hogy „Már majdnem üres a ház, sírnom kell, nagyon fáj, hogy itt Magyarországon, ilyen becstelen népirtó politika és életellenes jog létezhet, ahol családok pusztulását szervezetten, rendőri segédlettel követhetik el, ráadásul a családok évében!

Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát? -teszi fel a kérdést Ki segít? Bíztam az embert és a fogyasztókat védő jogokban a tisztességes bírókban a népet szolgáló karhatalomban az élet tiszteletében az igazságban és a szeretetben is!

Hozzáteszi még, hogy nem bűnözők a devizások, hanem kifosztott áldozatok a Bankok sajnos a kormányunk együttműködésével, rabszolga gyárakká váltak! Kár, hogy valaha, bíztam bennük! Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból?

Ahogy a Hír Hugó írta meg, Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője a napokban hívta fel arra a tényre a figyelmet, amit a média furcsa mód elhallgat, hogy Trócsányi László a Fidesz igazságügy minisztere és mostani listavezetője nevét viselő ügyvédi iroda az emberek helyett a bankokat képviselete a devizahiteles ügyekben.

Oszd meg, hogy más is lássa Bíró Ica történetét, hogy ma Magyarországon, hogyan veszíthet el egy ember gyakorlatilag mindent, hogy mindenki elgondolkozzon vajon az állam az emberek érdekeit vagy a bankok érdekeit kell, hogy szolgálja?

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here