Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem az első esett már, amikor egy illetékes testület kimondja, hogy a Fidesz-közeli TV2 megsértette a választási törvényt, a mostani esetet azonban már szankcionálták is, bírságot kell fizetnie a csatornának.

7,45 millió forint bírságot kapott a TV2 a Nemzeti Választási Bizottságtól. A testület azért büntetett, mert a Tényekben a Fidesz aránytalanul több megjelenési lehetőséget kapott, mint más pártok- írja a HVG

Az NVB tíz műsort vizsgált, amelyben az EP-kampánnyal kapcsolatos hírek voltak. Tizenkilenc másik híradást nem vettek figyelembe, mert azok vagy a kormány tevékenységéről szóltak, vagy a kampánnyal össze nem köthető hírekről.

A Kúria már korábban elmarasztalta a tévét, mert csak azt tudósította, hogy a Fidesz összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat az EP-választás előtt, de arról nem számolt be, hogy velük együtt a Jobbik és a Momentum is megtette ezt.

A poszt a felhívás után folytatódik

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az „Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy „szia” és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

Majd az NVB is bírságolt, mert a TV2 nem tette közzé a büntetés szövegét. De azért is megbüntették a tévét a napokban, mert csak a Fidesz kampányüzenetét közölte.

Épp tegnap írtunk róla, hogy a TV2 vezetésébe már teljesen beépült a Fidesz-világ. Egy az RTL Klubtól átcsábított német TV-s szakembert a Mészáros Lőrinc bizalmi embere, az alcsútdobozi fideszes alpolgármester váltja

De nem csak a most érkező politikus az egyetlen a TV2 vezetésében, aki kötődik Mészáros Lőrinchez vagy a Fideszhez. Az igazgatóság elnöke Vaszily Miklós, Mészáros korábbi tévéjének és az MTVA-nak egykori vezérigazgatója, de tag még Kertész Tamás, Mészárosék tőzsdei cégének ügyvédje, Barna Zsolt, az OTP általános vezérigazgató-helyettese, Mészárosék egyik cégének fb-tagja, Horváth Balázs, akit a Válasz Online a Habony–Rogán-közeli embernek mondanak

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy milyen szinten épült be már a Fidesz a TV2-be, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mivé lett a szebb napokat is megélt csatorna.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here