Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon pislogtak tegnap a magyarok, Orbán Viktor új tuti szövetségese, az osztrák alkancellár iszonyat durva korrupciós ügybe keveredett, aki két hete még itt járt Budapesten és Orbánnal együtt bejelentették, hogy egy bevándorlásellenes európai szövetséget gründolnak együtt közösen, de mára már világos lett, ez valójában egy korrupció-párti európai szövetség.

Nagy a botrány a sógoréknál, az osztrák szélsőjobboldali párt elnöke, Orbán Viktor új tuti szövetségese egy akkora korrupciós ügybe keveredett,  hogy két napon belül konkrétan az egész kormány belebukott és előrehozott választások lesznek a szomszédba.

Azonban a botrány bár osztrák, de a Fideszre nézve is óriási jelentőséggel bír, ugyanis lehullt a lepel és most már láthatjuk, hogy bevándorlásellenes köntös alatt valójában Orbán Viktor egy korrupció-párti európai szövetséget épít. Egy Európai szintű politikai bűnszervezetet.

Nem újdonság, hogy Orbán és a Fidesz potenciális szövetséget lát Európa feketeöves politikai bűnözőiben. Magyarország döbbenten figyelte, amikor 2018. őszén egy fáradt napon, a magyar diplomácia serényen hazánkba szöktette Nikola Gruevszkit, a bukott macedón miniszterelnököt, akit hazájában börtönbüntetésre ítéltek, mert egy kicsit szétlopta az országot.

De a 2016-ban robbant bombára is sokan emlékszünk, amikor kiderült, hogy az Interpol által körözőt Ghaith Pharaont Magyarország befogadta és Orbán Viktor szomszédságában, a Cinege utcában vásárolt házat.

Pharaon terroristák pénzét kezelte, kb ezekből állt össze a bűnlajstroma: Csalás, Pénzmosás, Vesztegetés, Fegyverkereskedelem, Terrorizmus támogatása, Nukleáris technológiával való kereskedés, Prostitúció, Illegális bevándorlás elősegítése.

Már az azeri baltás gyilkos kiadatásának ügyét le sem írom, mert sokkal izgalmasabb a tegnap robbant osztrák korrupciós ügy egyik megnevezett háttérszereplője. Heinrich Pecinának hívják az urat, akinek a segedelmével Orbán osztrák haverja fel akarta vásároltatni Ausztria legnagyobb bulvár lapját az oroszokkal kétes eredetű pénzekből.

Igen-igen ha ismerősen cseng Önnek Heinrich Pecina neve, akkor nem téved, ez az úr, aki felvásárolta a Népszabadságot, majd átjátszotta a Fidesz emberének Mészáros Lőrincnek, akik szépen be is csukták Magyarország legnagyobb lapját. Pecina úr a megyei lapok átjátszásában is sokat segített itthon a Fidesznek. Micsoda véletlen.

S zárás képen, amolyan plusz egyként, Orbán másik potenciális európai szövetségese a francia  Jean-Marie Le Pen mentelmi jogát felfüggesztette az európai parlament még 2019. márciusában,  a párizsi regionális bíróság  kezdeményezésére. A képviselőt hűtlen kezeléssel, annak leplezésével, bűnszövetség tagjaként elkövetett csalással, hamisítással és hamisított okiratokkal való visszaéléssel, valamint színlelt foglalkoztatással vádolják. Jó reggelt magyarok!

Szóval, akinek még nem világos akkor most rögzítsük: Orbán Viktornak nem az a baja valójában az Európai Unióval, hogy az támogatja-e vagy sem a bevándorlást, hanem az, hogy nem engedik neki, hogy lopjon onnan. Nem véletlenül nem csatlakozik hazánk az európai korrupció ellenes ügyészséghez sem. Ezért Orbán valójában egy korrupció-párti európai szövetséget kezdett el összehozni, melynek a valódi célja, hogy kifosszák Európát és nem az, hogy megállítsák a bevándorlást. Ideje ezzel szembesülni magyarok.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán valójában egy európai szintű bűnszervezetet épít bevándorlásellenes köntösbe bújtatva, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mi az ami valójában összeköti Orbánt és az új európai szövetségeseit.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here