Végstádiumú rákos beteg kilakoltatására készülnek Pécsen kedden délelőtt, írja a Szabad Pécs információi alapján a 24.hu. A Város Mindenkié pécsi csoportja az intézkedés tervezett időpontja előtt gyülekezik a helyszínen.

Egy 65 év körüli házaspárt lakoltatnának ki a pécsi Sirály utcai otthonukból deviza hiteltartozás miatt, a férfi végstádiumú rákos beteg. Az első felszólításban 15 napos kiköltözési határidőt kaptak, majd a végrehajtó kitűzte a kilakoltatást a keddi napra, ami A Város Mindenkié pécsi szervezete szerint a nyolcadik nap.

Az ügyvéd szerint ez önmagában nem jogszerűtlen, de az már mindenképpen necces, hogy a végrehajtó végül egy korábbi napot adott meg a kilakoltatásra, mint ami az első felszólításban szerepelt.

Már kérelmezték a bíróságtól a felfüggesztést, ami méltányosságon alapul, és legfeljebb fél év lehet. A halálos rákos betegség elvileg méltányolandó körülmény, a soron kívüli segítségről elvileg hétfőn kellett volna dönteni, de erre nem került sor. A végrehajtó az ügyvédnővel közölte, hogy nem köteles és nem is akarja kivárni a bíróság döntését. Így ma utcára teszik halálos beteget.

Ahogy a HírHugó is beszámolt róla, Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője a Facebookon hívta fel a figyelmet arra, hogy a Fidesz listavezetőjének nevét viselő ügyvédi iroda, a Trócsányi ügyvédi iroda nem az embereket, hanem a bankokat képviselte a devizahiteles perekben.

S nem kell ahhoz agysebésznek lenni, hogy megválaszoljuk ezek után azt a kérdést, hogy vajon miért nem születnek hazánkban, olyan törvények, döntések mint más, akár szomszédos országokban, hogy pl a devizahiteles szerződések semmisek?

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy az Orbáni-politika a legkevésbé sem védi meg az embereket a kilakoltatástól, sőt még halálos beteg embereket is az utcára tesznek, ezért kérjük oszd meg, hogy mindenki lássa a valóságot: a Fidesz lista első embere a bankokat védi!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here