Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth József, a XIII. kerület sikerpolgármestere ma délelőtt a Lehel téri piacnál a sajtó jelenlétében aláírta Karácsony Gergely támogatásáról szóló ívet

Nem kell ecsetelnem, hogy a főváros legnépszerűbb ellenzéki vezetője Tóth József, a XIII. kerület sikerpolgármestere. A népszerű városvezető ma nyíltan is beállt Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt mögé és támogatása jeléül alá is írta Karácsony Gergely íveit.

Karácsony Gergely a sajtóeseményen elmondta, hogy nagy büszkeséggel tölti el hogy Tóth József, a XIII. kerület polgármestere támogatja őt az előválasztási kampányban és hogy az aláírásával és hitet tett amellett, hogy közösen megváltoztatjuk Budapestet.

Kifejtette, hogy azért fontos ez neki, mert ha van olyan polgármester akitől az elmúlt években tudott tanulni és aki segített neki  polgármesterként, hogy jó vezetője lehessen a kerületének, az Tóth József volt.

Azt is elmondta Karácsony, hogy a XIII. kerület fejlődése mutatja, hogy egy következetes szociáldemokrata helyi kormányzás csodákra képes. „Nagyon sokat tanultam tőle és nagyon sokat segít és jelent nekem a támogatása”- hangsúlyozta az ellenzéki jelölt

Karácsony Gergely szólt a tegnap esti első előválasztási vitáról is, (aki esetleg nem látta, itt visszanézheti) kijelentette, hogy ez a vita is megmutatta azt, hogy az előválasztás nagyon sokat segít, hogy Magyarországon visszahozzuk a demokrácia megtépázott szellemét.

A demokrácia mégiscsak arról szól, hogy vannak jelöltek amelyek elfogadják egymás jó szándékát, hogy nem tönkretenni, hanem fejleszteni akarják a várost, de azt is elfogadják hogy adott esetben van közöttük véleménykülönbség és ezeket a különbségeket nyílt, őszinte és szakszerű vitában bonyolítják le. A tegnapi vita rendkívül tartalmas volt- szögezte le Karácsony

Majd határozottan kijelentette, hogy a vita meggyőzte arról, hogy mind a két jelölttel folytatott párbeszédben  még világosabban el tudja mondani a Budapest vízióját és kifejezte, hogy már várja a további vitákat.

Karácsony Facebookon is megköszönte Tóth József támogatását, mint írja:

Tóth József 25 éve vezeti a XIII. kerületet, teszi ezt alázattal, nagy hozzáértéssel, rengeteg figyelemmel és odaadással. Sokat tanultam tőle. Azt például, hogy a városvezetéshez elkötelezettség és felkészültség egyszerre kell. Nagyon megtisztelő, hogy a talán legnagyobb tekintélyű budapesti polgármester engem támogat az előválasztáson, és arra készülök, hogy együtt dolgozunk októbertől a budapesti változásért. Köszönöm, polgármester úr! Köszönöm, Jóska!

A Fidesz médiái nem fognak beszámolni arról, hogy a főváros legsikeresebb polgármester Karácsony Gergelyt támogatja, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, kivel győzhető le Tarlós István!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here