Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lezárult a polgármester-jelölti kaszting a hódmezővárhelyi Fideszben. Egy az országos nyilvánosság számára teljesen ismeretlen fideszes, Grezsa István, a Miniszterelnökség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa vállalta, hogy Hódmezővásárhelyen elindul a polgármesteri székéért Márki-Zay Péterrel szemben.

Nagyon nehéz szülésen van túl a Fidesz Hódmezővásárhelyen, hogy megtalálják Márki-Zay Péter fideszes kihívóját az őszi önkormányzati választásokra. A helyi Fidesz korábban inkább Lázár Jánost akarta indítani Márki-Zay Péter ellen, de ő ezt hosszú gondolkodás után nem vállalta, mert „nem tudná egyesíteni a várost”.

Grezsa, aki egyébként vásárhelyen egyéni képviselő (most meg ne kérdezd, hogy akkor miért 3 megyével arrébb felelős a fejlesztésekért) a Promenádnak azzal indokolta az indulását, hogy „egyrészt megszólított a szülőföld, másrészt úgy látom, a város rossz irányba halad.

Akkor már csak mi nem értjük, hogy mit csinált az elmúlt években a vásárhelyi képviselőként Gerzsa, ha most szólította meg a szülőföldje… de mindenesetre most úgy érzi, az októberi választás fő kérdése, lesz-e olyan polgármesterjelölt, aki képes a sebeket begyógyítani, és képes békét teremteni, mely minden város fejlesztésének, fejlődésének alapja”

Hódmezővásárhely volt a megyei jogú városok közül a rendszerváltás után az egyik legerősebb fideszes fellegvár. A kormánypárt ritkán kapott 60 százalék alatt a városban. Ám 2018 tavaszán összeomlott a támogatottságuk és a város az ellenzéki Marki-Zay Péter független polgármester-jelöltet választotta meg.

Azóta a Fidesz folyamatos lejárató kampánnyal él a városvezető ellen és a teljes zavar jeleit produkálja, a propaganda média nem fog beszámolni arról, hogyan omlik össze a Fidesz egy városban, ha elveszíti az önkormányzati választást, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa miért fontos az őszi voksolás.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here