A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy tegnap az Európai Parlament már másodjára sem szavazott a Fidesz három alelnökéről. Dobrev Klára a Facebookon mondta el mit gondol arról, hogy szeptemberre halasztották a szavazást például Hidvéghi Balázs alelnöki kinevezéséről.

A DK EP-képviselője szerint “egyelőre menekülőre fogta a Fidesz és az Európai Néppárt”, ugyanis ezen a héten kellett volna három szakbizottságban is szavazni a Fidesz alelnök-jelöltjeiről.

“Nyilván érezték, hogy ebben a hangulatban vereséget szenvednének, ezért inkább elhalasztották a döntést szeptemberre” – írta Dobrev, majd hozzátette: “büszke arra, hogy az Európai Parlamentben Európa ellenfelei ellen sikerrel küzdenek. “…ha ott legyőzzük őket, közelebb kerülünk ahhoz, hogy itthon is elbukjanak. Folytatjuk”.

Ahogy tegnap megírtuk, a tervekkel ellentétben nemcsak Trócsányi László, hanem Hidvéghi Balázs és a harmadik Fidesz-jelölt Bocskor Andrea alelnökségéről sem szavaznak a héten az Európai Parlament illetékes szakbizottságaiban

Mindhárom fideszes jelöltet az Európai Néppárt nevezte, és mindkettőjük esetében félő, hogy a bizottságok tagjai elutasítják jelölésüket, ami komoly presztízsveszteség lenne a Néppárt számára.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here