Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mint ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, a Fidesz fekete öves propagandistája, Szentesi Zöldi László ma nagyot ment: először kiakadt azon, hogy az erdélyi Tusványos szervezői hogy merték meghívni Magyarország két népszerű zenészét a Quimby-t és Lovasi Andrást a rendezvényre. Majd miután mindenki kiakadt, azon hogy mekkora egy f@rok. Letörölte a posztot és leidiótázott mindenkit. A propagandista tombolását Lendvai Ildikó egy remek írásban foglalta össze:

Hiába, a tett halála az okoskodás. Kellett nekem tipródni, hogy megosszak-e egy bejegyzést a NER médiaholdingjának oszlopos tagjától: Szentesi Zöldi Lászlótól (Magyar Demokrata, azelőtt Echo Tv, most a Hír TV Sajtóklubja). Mire döntöttem, kiderült, hogy a szerző épp abban a pillanatban törölte, mint írja, “az idióták” miatt, “akik minden frusztrációjukat rám zúdították”. Megértem. Az idiótákkal tényleg nehéz.

Az eredeti poszt a tusnádfürdői rendezvény szervezőire támadt rá váratlanul, kulturális elhajlásaik miatt: “Meghívjátok a hazai liberálisok sztárjait. Orbán- és magyarfóbiás alibi előadókat…Ti is emeltetek egyet a hazai liberális kultúrán. Ami ellen mi több évtizede -értetek is- harcolunk.”

Tényleg szörnyű lehet, ha valakit több évtizedes harca közben így hátba támadnak. “A Quimby és Lovasi után jövőre Gerendás Péter és Koncz Zsuzsa következik? Állati frankó a magyar összetartozásról szónokolni, közben pedig trágár, idióta, identitászavaros alakokat meghívni, felléptetni, kifizetni.”

Jó volna persze tisztázni a míves kritika részleteit. Gerendás és Koncz közül most akkor melyik a trágár és idióta, és melyik pusztán identitászavaros, magyarfóbiás valamint alibi? De sajnos ez már nem derül ki, mert a bejegyzés törlését magyarázó posztot eluralja egy nagy, kinyújtott középső ujj, “küldöm az intézményes jelet”, mármint a vitatkozó idiótáknak, “ez a véleményem rólatok, pont ez” szöveggel.

Én mondom, ez az illiberális kultúra tényleg magasabb rendű. Fárasztó lehet harc közben ilyen magaslatokban járni. Szégyellem is, hogy Koncz Zsuzsával üzenek: kedves László, azért “legalább néha-néha lazíts egy félórát”. Nekünk, idiótáknak is kell egy kis pihenő.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here