Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, Kövér László elment Erdélybe egy ifjúsági táborba és olyan kijelentéseket tett, amiből az következik, hogy a fideszes politikus szerint a magyarság 90 százaléka rossz hazafi. Kövér a magyarságot sértegető kijelentései nem maradt szó nélkül, Földi S. Péter az ismert ellenzéki véleményvezér egy kemény írásban teszi helyre, íme:

Nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek 3-4 igazi magyar gyereke van, 9-16 unokája, akik magyarul beszélnek, és elkötelezett a nemzet iránt. Kövér László mondta ezt Gyergyószentmiklóson, az ottani ifjúsági tábor pulpitusán.

Szép és felemelő, nagy ívű gondolat, nem is igen lehetne sokkal normálisabban megfogalmazni. Kövér házelnök azonban kifelejtett néhányat a jó magyarság kritériumai közül. Például azt is, hogy a jó magyar nem lop.

És akkor itt emlékeztetnénk mindenkit, de főként a puritán tekintetű Kövér Lászlót, hogy annak idején a Kaya Ibrahim-Joszip Tot botrányban vaskosan benne volt Kövér Szilárd, a jelenlegi házelnök testvére is.

Kövér Szilárdnak ugyanis volt egy nyomdája, amely mintegy 100 milliós tartozást maga mögött hagyva felszívódott. Bármennyire is nem szívesen tesszük, azt kell gondolnunk, hogy Kövér Szilárd mindezt nem tehette volna meg büntetlenül, ha a testvérét nem Kövér Lászlónak hívják.

Jó dolog a sok igazi magyar gyerek, a sok magyarul beszélő unoka pedig még ennél is jobb. A legjobb azonban az lenne, ha ezt a sok igazi magyar gyereket, valamint a még ennél is több magyarul beszélő magyar unokát arra is megtanítanák, hogy a lopás nem csupán bűn, de erkölcsileg is elítélendő.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Kövér László kijelentéseivel vérig sértette a magyarság 90 százalékát, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, nem maradt szó nélkül Kövér gyalázatos kijelentései.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here