Gulyás Márton, azaz a Partizán csatornája három pontban értékelte a tegnapi ellenzéki budapesti kampánynyitót. Aki lemaradt róla, az itt vissza tudja nézni a teljes eseményt. És most következzék Gulyás Marciék értékelése, íme:

Dolgok, amiket érdemes tudnod Karácsony Gergely tegnapi kampányindító eseményéről:
1) Soha nem volt még olyan főpolgármesterjelöltje Budapestnek, aki 23 kerületi polgármesterjelölttel közösen tudott volna kiállnia a kampány kezdetén a nagyérdemű elé.

Tarlós István sem 2010-ben, sem 2014-ben, és idén sem tud ilyen széles körű politikai támogatottságot felmutatni maga mögött – igen, Tarlós még a saját politikai családján belül is sokaknak büdös.

2) Szabó Kimmel Tamás, Dés László kiállása és szerepvállalása kib@szott menő: köszönet és elismerés jár nekik érte!

3) Riasztó, hogy mennyien ellenérdekeltek az ellenzéken belül Tarlós bukásában. Ennek oka elsősorban – feltehetően – a szélsőséges tájékozatlanság. Soha a rendszerváltás óta nem volt olyan gondatlan, felelőtlen, lelkiismeret nélküli vezetője az országunk fővárosának, mint Tarlós István.

Hagyta szétrabolni, hagyta leépíteni, hagyta szétrohadni, és hagyta elszegényedni szeretett városunkat. Hagyta meggyalázni és megalázni a budapesti polgárok széles köreit: az egészségügyben, a közoktatásban, a szociális ellátórendszerben dolgozók tömegeit.

Bárki, aki képes Tarlós István ún. politikai teljesítménye mellett érvelni, és még inkább aki képes Tarlósra szavazni, az feltehetően végzetesen ismerethiányos és felületesen tájékozott Tarlós rémületes főpolgármesteri teljesítményével kapcsolatban.

Éppen ezért a Partizán kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy a következő hetekben Tarlós István politikai életútjáról átfogó és részletes ismeretekkel szolgáljon a közvélemény számára. Folytatás hamarosan! – ígéri a volgger.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here