Fideszék most is minden aljasságot bevetnek, hogy hátha meg tudnak még kaparintani egy-egy mandátumot. Nem akarják elfogadni, hogy a választók a hétvégén csúfosan elkergették őket.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy az I. kerületben, Józsefvárosban és Ferencvárosban is megtámadták az ellenzék választási győzelmét mára újabb kerületekről érkezett ilyen hír.

Hiába nyert meg a polgármester-választást Újpesten az ellenzék jelöltje,  Déri Tibor, még nem vehette át hivatalát.

Déri a hvg.hu-nak elmondta, hogy két egyéni választókerületben, a 6-osban és a 9-esben támadták meg az eredményt, ahol szoros versenyben, de ellenzéki győzelem született, illetve így tettek a polgármesterválasztás eredményével is.

Déri szerint csak az időhúzásra megy az egész. Addig is kérte a jegyzőt, tegyen óvintézkedéseket, illetéktelenek, akiknek már nincs mandátumuk, ne mehessenek be a polgármesteri hivatalba.

Kőbányán is megtámadták az önkormányzati választások eredményeit Budapesten, azonban itt nem a polgármester, hanem három egyéni választó kerület szavazatait fogják újra számolni. A kerület polgármestere, Dr. Kovács Róbert Antal ugyanis a kormánypártok színeiben aratott sikert, azonban képviselő-testülete a jelenlegi eredmények szerint 9-8 arányban ellenzéki többségű lenne.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék nem képesek beletörődni, hogy a választók elkergették őket, oszd meg hogy mindenki lássa, minden aljas eszközt bevettnek, hogy megőriznek valami morzsácskát a hatalmukból.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here