Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mint, ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, Gréczy Zsolt távozik a parlamentből, 2019. december 31-i hatállyal lemond parlamenti mandátumomról. A távozásra Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke facebookon reagált:

Ma is megtanultuk, hogy a jog igazsága nem egyenlő a politika igazságával.

Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett. Zsolt az eddig megismert állításokkal ellentétben nem zaklatott senkit. Szerelmi kapcsolatai meg nem tartoznak ránk. Nem ítélkezünk szerelem dolgában. Ellenfeleink megtették.

Borkai mocskának pusztítását most Gréczyn törlesztik. Ilyenek. Tanulunk belőle.
Zsolt a mai napon bejelentette, hogy lemond országgyűlési képviselői mandátumáról. Ezek után más körülmények között fog segíteni bennünket. Mi meg vigyázunk rá.

Ezen a héten kedden, majd csütörtökön intim képek és  pornográf felvételeket küldtek körbe több szerkesztőségnek ismeretlenek Gréczy Zsoltról, a Demokratikus Koalíció frakciószóvívőjéről.

Itt nézheti meg, ahogy lemond Gréczy Zsolt

Több kormánypárti lap közölte is a meztelen képeket. A levélhez egy írást mellékeltek, ebben egy nő azt állítja, hogy Gréczy küldte neki a nemi szervéről és az önkielégítés közben és után készült fotókat, így zaklatta őt.

A képek elkészítésének körülményeiről továbbra sem lehet biztosat mondani, nincs ugyanis egyértelmű bizonyíték arra – például zaklató tartalmú üzenetek –, hogy Gréczy tényleg elküldte a fotókat valakinek, és ha igen, kinek, vagy esetleg a telefonját feltörve jutott hozzá azokhoz valaki.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here