Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

“Emlékezetes aljassággal búcsúzik 2019-től az Orbán-kormány” – írja az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP. Így reagáltak a szocialisták arra a hírre, hogy Orbánék szépen titokban mégis taccsra vágják a színházakat

“Tulajdonképpen a rezsim természetrajzát mutatja be az, ahogy a kormány az éj leple alatt módosította a színháztörvényt. Ez a viselkedés négy szóban összefoglalható: gátlástalan, pitiáner, sunyi és gyáva. Ez maga Orbán, maga a Fidesz azaz a NER! 2022 már nincs messze, szabad városainkból szabad országot építünk.” – zárja közleményét a párt.

Mint ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, Orbánék még az év végén is hoztak egy aljas döntést titokba ugyanis lehető legutolsó pillanatban, december 30-án törölt ki két, rendkívül fontos szót a színháztörvény végrehajtási rendeletéből – szúrta ki a hvg.hu.

A törvény eredetileg módosított verziója mégsem végezte ki szövegszerűen a kormánytól függetlenül működő színházakat, a rendeletből kikerült azonban most titokban egy fontos szó: a  működési költségek.

A nem kiemelt szervezetek így tehát nem kaphatnak majd működési támogatást, amivel halálra ítélik őket. Lényegében tehát teljes kézivezérlés alá veszi a Fidesz az összes, Magyarországon működő színjátszóhelyet.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here