A Vadhajtások nevű Fidesz-közeli szélsőjobboldali gyűlöletcsoport saját oldalán számolt be arról, hogy rabosították a rendőrségen a vezetőjét Bede Zsoltot.

Újabb támadást hajtott végre a Fidesz-közeli szélsőjobbos gyűlöletcsoport, a Vadhajtások.  A Fideszék által tegnap szervezett béketüntetésen  szólalkozott össze a HVG ismert újságírójával Hont Andrással.

A VIII. kerületi kapitányságra Bede Zsoltot és garázdaság vétsége miatt rabosították.

A rendőrség közleményéből kiderül, hogy a Bede Zsolt áldozata egy munkáját végző újságíró volt, akinek a szemüvegét is leverte a gyanúsított, valamint válogatott módokon, többek között fizikailag is inzultálta, Bede ellen a rendőrség hivatalból nyomozást indított, a kihallgatás pénteken történt.

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, a 444 által rögzített felvételekből jól látszik, hogy Fideszék béketüntetésén az Orbán-párt hívei kis híján meglincselik az ellenzéki 444 újságíróit. A felvételekből az is látszik, hogy a tömeget a rendőröknek kell megfékezni, hogy a baloldali ellentüntetőknek ne rontsanak neki.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here