Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A híreket figyelve elmondható, hogy mára a járvány gócpontjai a szerencsétlenebb sorsú idősotthonok lettek. Joggal merül fel a kérdés, hogy Orbánék miért nem kezelték ezeket az intézményeket a vírus terjedésének elejétől fogva kiemelt kockázatú helyekként, hiszen a fertőzés az idősekre a legveszélyesebb.

Pesti úti, Rózsa utcai és borsodnádasdi idősek otthonából ömlenek a hírek, hogy az intézményekben elszabadult a járvány. Látható, hogy nem egyedi jelenségről van szó: így felmerül a kérdés, hogy már a járvány kezdetétől fogva Orbánék miért nem minősítették kiemelt kockázatú intézményeknek az idősek otthonát?

Pedig tudtak, tudniuk kellett arról, hogy ezekben az intézményekben baj lehet. Mint, ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, Karácsony Gergely, Budapest főpolgármester már március 20-án egy levélben a kormányhivatalhoz fordult, melyben kiemelten felhívta az idősek otthonára a figyelmet.

Ebben többek között jelezi, hogy az idősotthonokba a kórházak tesztelés nélkül küldik vissza a betegeket, illetve a házi karantén, mivel az idősotthonokban lakóknak nincs lakásuk, ezekben az intézményekben megoldhatatlan.

A főpolgármester az elmúlt három hétben 4 levelet is küldött, amelyben jelezte, hogy baj lesz az időotthonokban: Orbánék ennek ellenére a fülük botját sem mozgatták. Elég világosnak tűnik tehát, hogy Fideszék nagyot hibáztak.

S mit csinálnak, akkor ha Ők hibáznak: az ellenzékre mutogatnak. Propaganda médiájuk aljas lejárató cikkeket és összeállításokat közül Karácsonyról, őt beállítva felelősnek az esetért.

Arról persze jótékonyan hallgatnak a propaganda firkálmányok, hogy nem csak a budapesti idősotthonba tört be a járvány: Borsodnádasd polgármestere Fideszes, s ráadásul az a borsodi intézmény fenntartója maga az állam. Azonban hipergáz dolog a kormányzati felelősség lepasszolása egy lényegében eszköztelen városvezetőnek.

Ugyanis sem a Borsodnádasd fideszes polgármestere, sem Karácsony Gergely nem tud utasítást adni a kórházaknak, hogy márpedig idősek otthonába beteget, csak negatív koronavírus teszt után lehet visszaengedni. Nem tud karantén szobákat biztosítani, ahol az nincs. Ezekre mind-mind a teljhatalommal felruházott Orbán Viktor tudott volna rendelkezni. De nem tette. Persze felelősségvállalás ismét nincs.

A propaganda média még a járványban is a hazudozásait terjeszti, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Fideszék még a bajban is csak a másikra mutogatnak, amikor hibáznak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here