Orbán Viktor újabb kórházba járós PR-videójából is nagy beégés lett, igaz most már sikerült találni egy intézményt ami a kamerák előtt is vállalható, de ott meg egy egészégügyis dolgozó szólt be egy hatalmasat a miniszterelnöknek.

Húsvétkor sem maradt a magyar Orbán Viktor propaganda videó nélkül, folytatta nagy kórházjáró körútját, ezúttal a szekszárdi Balassa János Kórházba ment el stábjával. Ám az újabb videóból is nagy beégés lett.

Ugyanis még mielőtt bement volna az épületbe, egy tetőtől talpig beöltözött kórházi dolgozó gyors kérdésekkel és hőmérőzéssel bizonyosodott meg róla, hogy nem fertőződött-e meg koronavírussal a miniszterelnök.

“Nehéz légzés? Fulladás? Fáradékonyság? Nincs?

Nincs, hát egy Superman!- így kezdi a látogatásról készített videóban, az kórházi dolgozó a miniszterelnök óvatos froclizását. Orbán itt még csak csendben rázza a fejét.

Aztán megmérik a testhőmérsékletét, és jön a kemény beszólás:

“Ki is hűl, 34,5” – jelenti ki az egészségügyi. Itt már a miniszterelnök se tud csendben maradni, vissza is kérdez, “34,5?”

Igen, tehát ilyen jó kis lázmérőnk van – viszi be az egyértelműen hibásan működő eszköz mérése után az oltást az egészségügyi dolgozó Orbánnak, amit akár úgy is fordíthatnánk: még egy normális lázmérőnk sincs.

Majd a kemény beszólásra Orbán csak annyit tud mondani: “Azonnal pálinkát kell innom” – Na de jön az újabb oltás az egészségügyistől: Az jó egyébként a vírusra is.

A jelenet a videó elején van rögtön, a hangsúlyból tökéletesen kivehető: remek beszólásokat kap Orbán.

 

Nem ez az első esett amikor, Orbán Nagy Kórházmegtekintéses videójából nagy beégés lett, az első alkalommal az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe látogatott el. Az erről szóló Facebook-videó elég nagyot futott, a legtöbb ellenzéki párt olyasmivel kommentálta, hogy a képkockák jól mutatják az egészségügy helyzetét.

A videóban ugyanis “lehulló csempe, sarokba támasztott poroltó, lezárt lift, egyszerű maszk a kórházigazgatón és szupermaszk a kormányfőn, aki szerint minden működik”- performance volt látható.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here