Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ne vicceljünk már- ez a mindent jól leíró minősítés csúszott ki az MSZP-s képviselő Harangozó Tamás szájából az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, amikor Orbánék zavaros gazdasági mentő elképzeléseit sorolta. Közben már a propaganda média és kénytelen volt kritizálni Orbánék fabatkát sem érő csomagját.

A kormány legfontosabb dolga az lenne, hogy a meglevő munkahelyeket megvédjék. Közben a kormány arról beszél, hogy majd ők teremtenek. Ne vicceljenek már! Mikor, miből, hogyan? Nem majd kell, hanem most- monda Harangozó Tamás, az MSZP képviselője Orbánék igencsak zavaros gazdasági mentőcsomagja kapcsán.

A politikus arról is beszélt, hogy a már munkájukat vesztett embereknek a megélhetést biztosító ellátásra van szüksége. A megélhetésüket kell biztosítani! Európa legkevesebb segítségét kapják a magyar emberek. A szlovák, a román állampolgárok ezerszer több segítséget kapnak a saját államuktól.

Ezért dolgozta ki az MSZP védelmi javaslatait: 80% bértámogatás a bajba jutott hazai KKV-knak, a mégis állásukat vesztettek számára 3-ról 9 hónapra kell emelni a munkanélküli ellátás időtartamát és az összegét legalább 100 ezer forintra- szögezte le Harangozó

Majd nyomatékosan kijelentette: A családi pótlék, a GYES emelése, a nyugdíjkiegészítés előre hozása és a nyugdíjak emelése MOST. A megfelelő védőfelszerelések azonnali biztosítása a szociális és az egészségügyi ágazat dolgozóinak, és a fizetésük emelése!

Mint a Hír Hugó is beszámolt róla, Orbánék mentőcsomagja annyira mihaszna, hogy már a propaganda média is kénytelen volt leleplezni, hogy egy fabatkát sem ér. Meglepő cikk jelent meg a Magyar Nemzetbe, ami pontosan leírja mennyire is jól működik Orbán Viktorék csuda gazdasági mentő csomagja a járványban: a boltok felének zárva kell lenni a rendelet szerint. Támogatás nincs, csak bírság. De ennek ellenére kénytelen kinyitni a kereskedő, ha el akarja kerülni a biztos csődöt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here